You are here
Home > Nieuws > Gratis anime kijken in de zomervakantie – 3/3

Gratis anime kijken in de zomervakantie – 3/3

gratis anime kijken Log Horizon

Er zijn zo veel films en series dat je een hele leven lang voor de tv of pc kunt blijven zitten. Jammer genoeg hebben we daar geen tijd voor. Gelukkig zijn er vakanties. En tips die je helpen om het beste uit de hooiberg te plukken. Zin in het laatste deel van de blogreeks ‘gratis anime kijken in de zomervakantie’? Lees dan snel door!

Vorige week klaagde ik over het feit dat een aantal veelbesproken series van deze zomer hier niet beschikbaar zijn. Aan de andere kant zou ik deze blogreeks niet kunnen maken zonder het feit dat er gelukkig een hoop wél beschikbaar is. Het is legaal en je hoeft er niet eens voor te betalen.

Dus wat klaag ik eigenlijk? Wellicht is anime hierin zelfs een unicum.

Ik bedoel… ik heb gezocht, maar ik kon weinig websites vinden waarin ze live-action films gratis aanbieden om te kijken. Viewster is een voorbeeld waar het kan. Maar verder? Her en der zijn er klassieke films te vinden waar geen rechten (meer) op rusten, maar veel is het niet.

Totdat je geïnteresseerd raakt in anime..

Gratis anime kijken.

Dit is alweer het laatste deel in een blogreeks die ik met veel plezier heb geschreven. Heb je het vorige deel al gelezen?

Terugdenken aan series die je – misschien al een lange tijd geleden, hebt gezien is leuk. En dit is echt nog maar het topje van de ijsberg. Er zijn zóóó veel films en series dat je een heel leven lang anime kunt kijken. Is dat niet even leuk?

Hier volgen weer vier series die ik heb geselecteerd om onder de aandacht te brengen.

Btooom! – actie

Btooom! is een spannende anime serie over een jongen die terecht komt in een survival game, waarin je strijdt tegen andere spelers om als enige over te blijven. Dan win je. Dat klinkt als The Hunger Games, maar ik vond dit tien keer beter.

Het is een psychologische thriller die zeker de moeite is om te kijken. En het is maar 12 afleveringen.

Kijk de serie gratis op Crunchyroll.

Noragami – bovennatuurlijk, actie, komedie

Over Noragami hoef ik weinig woorden aan vuil te maken. Silerna en ik zijn het erover eens dat het één van de leukste anime series is die er is. Lees de reviews maar!

Het eerste seizoen staat nu op Crunchyroll.

Kokoro Connect – komedie, drama, romantiek

Dit is een leuke coming of age anime serie die ik vijf jaar geleden heb gezien, maar me nog steeds kan herinneren als een serie die ik erg goed vond. Het gaat over vijf scholieren, vrienden en allen lid van Student Cultural Society club.

Ze leren elkaar op een bijzondere manier kennen wanneer ze steeds van lichaam verwisselen. Dat is natuurlijk een goed recept voor humor, drama en romantiek.

Kokoro Connect is te zien op HIDIVE.

Log Horizon – games, fantasie, avontuur

In deel 1 van deze blogreeks kwam Sword Art Online aan het woord. Nu sluit ik af met een andere toffe serie die qua setting veel daarop lijkt. Log Horizon kwam ook rond dezelfde periode uit dus het is geen wonder dat velen de twee series met elkaar vergelijken.

Los van die vergelijkingen vond ik Log Horizon even leuk om te kijken. Wellicht minder spectaculair als het eerste deel van Sword Art Online, maar het heeft zeer leuke personages. Hoofdpersonage Shiroe is in mijn ogen meer ‘badass’ dan Kirito 8D. Ook zijn de avonturen die ze beleven in de serie zijn spannend en afwisselend.

Ook dit is te zien op HIDIVE!

Wil je nog meer anime kijken?

Heb je alle series uit deze blogreeks al gezien of zoek je nog iets anders? Bekijk dan eens onze lijst met reviews.

Voel je ook vrij om jouw favoriete anime series te delen in de comments!

Yasumi
Ik ben Bozenka, anime fan in hart en nieren. Schrijven zit bij mij in het bloed. Het starten van dit blog bleek een uitstekend idee. Zo kan ik onder de naam 'Yasumi' naar hartenlust vertellen over anime en manga!
http://www.animeazing.nl

Wil je iets kwijt?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top
%d bloggers liken dit: