You are here
Home > Anime Previews > Gratis anime kijken in de zomervakantie – 2/3

Gratis anime kijken in de zomervakantie – 2/3

gratis anime hetalia

Zes weken vrij. Heerlijk. Ik ook geniet van een lange, welverdiende zomervakantie. Deze weken haal ik een heleboel dingen in die ik tot nu toe niet heb kunnen doen. Gamen, buiten relaxen en meer anime kijken. Gelukkig zijn er zo veel series dat kiezen lastig is. Ik kan je een handje helpen! Tijd voor deel twee van mijn lijstje ‘gratis anime kijken in de zomervakantie’.

Er zijn een heleboel manieren waarop je anime kunt kijken. HIDIVE.com werkt ook in de browser van je smartphone en Crunchyroll heeft een app die ik wel fijn vind om te gebruiken. En mocht je Google Chromecast hebben, dan is dat laatste helemaal cool! Anime op je tv, wie wil dat niet???

Oke. Genoeg geklets. Je wilt je anime, hè?

Hier komt het…

Wolf Girl & the Black Prince – shoujo, romantiek

Wolf Girl & Black Prince is een grappige shoujo anime die een net wat andere draai weet te geven aan het genre. Erika’s vriendinnen praten alleen maar over hun vriendjes. Om erbij te horen verzint Erika een leugen dat zij óók een vriend heeft.

Alleen blijkt de foto die ze heeft gebruikt van een populaire jongen op school te zijn, Sata. Uit verveling besluit Sata met de leugen mee te doen. Of Erika daar zo blij mee moet zijn?

Deze serie is te kijken op HIDIVE.

Little Busters! – komedie, drama

Little Busters! is een serie die ik me herinner als één waar ik nogal wat tranen om heb moeten laten. Je bent dus gewaarschuwd. De serie volgt Riki en zijn klasgenoten die een honkbal club oprichten.

Het is een anime die in mijn ogen één van de beste verhaallijnen heeft, die ik tot nu toe gezien heb. Er valt veel over te vertellen.

Ik denk dat het tijd wordt om deze serie binnenkort te rewatchen… er is ook een 2e seizoen onder de naam Little Busters! Refrain.

Ook kijken? Dat kan op HIDIVE.

Hetalia: Axis Powers – komedie

Hoe zouden landen zijn als mensen? Hetalia waagt het er op en beeld landen uit als mensen. Duitsland, Italië, China, Amerika, Engeland… ze komen allemaal voorbij. De serie zit vol parodieën, grappen en grollen.

Elke aflevering kost maar 5 minuten van je leven. Er zijn meerdere seizoenen en een film van Hetalia.

Oh ja. Het is misschien de enige anime waarvan ik de Engelse dub best goed vind. Voornamelijk vanwege de accenten die best wel passend zijn.

De anime is te zien op Viewster.

KADO: The Right Answer – fantasy

Op deze lijst is Kado: The Right Answer de enige anime op deze lijst die ik nog niet gezien heb. De serie werd afgelopen voorjaar uitgezonden, maar ik had geen tijd om het te kijken.

De anime gaat over een mysterieuze kubus die in de lucht verschijnt en een heel vliegtuig absorbeert. Koujiro Shindo is één van de passagiers.

Klinkt al interessant toch? Ook ziet de animatie er fantastisch uit. Binnenkort ga ik het kijken!

En jij? Het kan op Crunchyroll!

Tot volgende week voor deel 3 van ‘gratis anime in de zomervakantie’!

Klik hier voor deel 1.

Bewaren

Yasumi
Ik ben Bozenka, anime fan in hart en nieren. Schrijven zit bij mij in het bloed. Het starten van dit blog bleek een uitstekend idee. Zo kan ik onder de naam 'Yasumi' naar hartenlust vertellen over anime en manga!
http://www.animeazing.nl
Top
%d bloggers liken dit:

Koekje erbij? Als je gebruik maakt van deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Yum! meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te maken. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten