You are here
Home > Muziek > Goya no Machiawase – Hello Sleepwalkers (Noragami OP)

Goya no Machiawase – Hello Sleepwalkers (Noragami OP)

Hello Sleepwalkers Noragami Opening

Begin elke maandag goed aan de nieuwe school- of werkweek met anime intro’s of outro’s bij het ontbijt of tijdens je reis met het openbaar vervoer. Ieder maandagochtend staat een nieuwe muziek video voor je klaar, met als je verder klikt wat achtergrond informatie als je dat interessant vind! Deze week: Noragami opening Goya no Machiawase van Hello Sleepwalkers.

Ik wist nog niet wat ik voor deze Music Monday moest plaatsen, tot ik dit nummer weer eens hoorde. Mijn lijst met favoriete liedjes is net zo veranderlijk als het Hollandse weer. De eerste Noragami opening blijft echter voorlopig wel in mijn top 10 staan. Waarom? Nou luister zelf maar!

Goya no Machiawase is net zo tof als de serie zelf. Een perfecte match. De MV slechte kwaliteit? Dat is expres gedaan. De Japanse alternatieve rock band Hello Sleepwalkers is niet zo bekend, maar met dit liedje als openingtrack voor de populaire anime uit 2014 kreeg de band zijn doorbraak. Inmiddels heeft Hello Sleepwalkers twee albums geproduceerd.

Hello Sleepwalkers band

Which song next?

Welke anime soundtrack, opening of ending wil je de volgende keer horen? Schrijf je verzoek in de reacties onder dit artikel!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Yasumi
Ik ben Bozenka, anime fan in hart en nieren. Schrijven zit bij mij in het bloed. Het starten van dit blog bleek een uitstekend idee. Zo kan ik onder de naam 'Yasumi' naar hartenlust vertellen over anime en manga!
http://www.animeazing.nl

Wil je iets kwijt?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top
%d bloggers liken dit: