Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Herfst Anime Preview 2018 – Radiant, Sword Art Online en meer!

Herfst Anime Preview 2018 met Radiant, Sword Art Online en meer nieuwe anime
Attentie! Het nieuwe anime seizoen staat voor de deur. Weet jij nog niet wat je wil kijken? Om jou te inspireren, deel ik in dit blog mijn keuze voor het komende seizoen. Hier is de Herfst Anime Preview 2018!

Door alle hectiek in mijn leven deze zomer, zou ik het bijna vergeten. Gelukkig werd ik er net op tijd aan herinnerd dat het herfstseizoen voor de deur staat! Dat betekend weer meer dan genoeg anime vers van de pers. Weet jij al wat je gaat kijken?

Aangezien ik vooral series van de vorige seizoenen wil inhalen, heb ik er dit keer maar vier uitgekozen. Ze komen toevallig allemaal op Crunchyroll, dus lekker op één plek!

Radiant

Als ze zouden zeggen dat Radiant een serie uit Shounen Jump was, zou ik het al geloven. Het doet meteen denken aan Naruto, Fairy Tail of One Piece. Maar hier is de twist: deze anime is gebaseerd op een Franse comic! De comic is gemaakt in manga stijl en is heel populair in Japan. Dat er dan een anime van wordt gemaakt, kan dan geen verrassing meer zijn.

Het verhaal volgt Seth, een veelbelovende jonge tovenaar uit Pompo Hills. Zoals alle tovenaars, is hij ‘geïnfecteerd’ na contact met de Nemesis – wezens die uit de lucht zijn gevallen en iedereen die ze aanraken infecteren. Seth wil op zoek gaan naar de Radiant, hun waarschijnlijke bakermat.

Radiant begint 6 oktober op Crunchyroll!

Jingai-san no Yome

Tomari Hinowa is een normale scholier totdat hij moet trouwen met Kanenogi. Kanenogi is een…ja…wat is het eigenlijk? Het mysterieuze schepsel ziet er in ieder geval heel fluffy uit. Ik heb wel zin om weer een feel-good anime zoals dit te kijken.

Jingai-san no Yome komt vanaf 3 oktober op Crunchyroll!

Sono Toki, Kanojo wa.

In deze anime spelen de zangers Urata en Sakata enkele van de hoofdrollen in Sono Toki, Kanojo wa. Dat is voor mij al een reden genoeg om naar deze anime te kijken. De romantische serie volgt het liefdesleven van vier meisjes als scholieren, studenten en werkende volwassen vrouwen.

Sono Toki, Kanojo wa begint op 7 oktober, waar volgt!

Sword Art Online: Alicization

Daar gaan we weer! Eén van de populairste anime van de afgelopen jaren, naast Attack on Titan, komt weer terug met een nieuw seizoen. Hoewel Sword Art Online evenveel fans als haters heeft, moet je toch toegeven dat ze in ieder geval íéts goed doen aan deze serie als er zo veel mensen over praten. Silerna bijvoorbeeld!

Sword Art Online: Alicization volgt Kirito wanneer hij in een nieuw fantasy spel inlogt en er niet meer uit kan. Hij raakt bevriend met Eugeo, een NPC die zich gedraagt zoals een echt mens. Ook ontmoet hij het mysterieuze meisje Alice, wiens naam hij niet mag vergeten.

Sword Art Online: Alicization begint 7 oktober op Crunchyroll!

Wat ga jij kijken?

Ik ben heel benieuwd naar jouw keuze. Welke anime ga jij kijken? Laat een reactie achter! 😀

Volgende blog niet missen?

Volg Animeazing op Facebook of Twitter!

Bozenka

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

3 reacties

  1. Eline schreef:

    De derde in jouw lijstje wil ik ook gaan kijken. Verder in ieder geval het tweede deel van Tokyo Ghoul:re en Tsurune 🙂

Vermeldingen

  • Eline
  • Yasumi
  • Eline

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: