You are here
Home > Nieuws > Hiromasa Yonebayashi regisseert nieuwe animatiefilm

Hiromasa Yonebayashi regisseert nieuwe animatiefilm

nieuwe animatiefilm voormalig Studio Ghibli

Studio Ghibli regisseur Hiromasa Yonebayashi (Arrietty en When Marnie was There) regisseert een nieuwe animatiefilm gemaakt door Studio Ponoc. Voormalig Ghibli producer Yoshiaki Nishimura heeft de studio opgericht en dit is zijn eerste film. Ook veel andere grote namen van Studio Ghibli zijn betrokken. Dat is ook heel goed te zien.

De animatiefilm Mary and the Witch’s Flower (Mary to Majo no Hana) is gebaseerd Mary Stewart’s boek ‘The Little Broomstick’. Dat verhaal wordt als volgt omschreven:

Het is Tib, de zwarte kat, die Mary naar een vreemde bloem in het bos leidt. Daar ontdekt ze een kleine bezem, maar ontdekt al snel de ongelofelijke kracht. Nog voor ze er erg in heeft neemt de bezem haar mee naar Endor College, waar ze een gruwelijke ontdekking doet. Ze voeren daar een vreselijk experiment op dieren uit, die ze veranderen en verminken. Wanneer ze vlucht, wordt Tib gevangen. Ze keert terug om de dieren vrij te laten, maar wordt gesnapt door het hoofd van het college, Miss Mumblechook en haar collega Doctor Dee.

Voormalig Studio Ghibli staff werkt mee

Hiromasa Yonebayashi schrijft samen met Riko Sakaguchi (Tale of the Princess Kaguya scenario) het script. Takatsugu Muramatsu gaat over de muziek.

Volgens de teaser hieronder komt de film in 2017 uit.

Mary and the Witch’s Flowers eerste teaser

Bron: Anime News Network

Bewaren

Bewaren

Yasumi
Ik ben Bozenka, anime fan in hart en nieren. Schrijven zit bij mij in het bloed. Het starten van dit blog bleek een uitstekend idee. Zo kan ik onder de naam 'Yasumi' naar hartenlust vertellen over anime en manga!
http://www.animeazing.nl

One thought on “Hiromasa Yonebayashi regisseert nieuwe animatiefilm

Wil je iets kwijt?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top
%d bloggers liken dit: