Anime uitleggen aan je ouders. Hoe doe je dat?

Hoe leg je anime uit aan je ouders? 5 tips.

Yasumi

Ik ben Bozenka, anime fan in hart en nieren. Schrijven zit bij mij in het bloed. Het starten van dit blog bleek een uitstekend idee. Zo kan ik onder de naam 'Yasumi' naar hartenlust vertellen over anime en manga!

2 reacties

  1. helena VDD schreef:

    als iemand tegen mij nerd zegt dan denk ik enerzijds “nee, ik ben geen nerd, ik ben een geek” en anderzijds neem ik het simpelweg op als compliment 😀

    • Yasumi schreef:

      Zo kan je het inderdaad ook opvatten :D. Ik zelf trok me daar ook nooit wat van aan, maar het is ook een stereotype beeld die mensen hebben bij mensen die strips (niet alleen manga) lezen of anime kijken 😛

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.