You are here
Home > Redactiepraat > Introductie van de anime blogger kersttraditie: 12 Days of Anime 2018

Introductie van de anime blogger kersttraditie: 12 Days of Anime 2018

12 Days of Anime 2018 introductie

Het is weer die tijd van het jaar! Sinterklaas gaat ons land verlaten en wij vreten de laatste kruidnoten en pepernoten op. Zwarte Pieten, Roetveegpieten en alle andere Pieten mogen ook weer genieten van een lange vakantie. Nu is het de beurt aan de Kerstman en zijn Elven. De kerstbomen worden opgetuigd en de kerstliedjes draaien overuren op de radio. En wat doe ik? Ik ga aan de slag voor 12 Days of Anime 2018!

12 Days of Anime is een traditie onder anime bloggers (en vloggers), waarbij ze de uitdaging aan gaan om 12 dagen achter elkaar blogs te publiceren. Wanneer je normaal tijd hebt om maximaal 2 blogs per week te posten, is dit al een hele opgave. Toch doe ik graag mee, want het geeft veel voldoening en plezier als het lukt!

Als je wil weten wat 12 Days of Anime precies inhoud, moet je de editie van 2017 doorlezen!

Niet echt bij de tijd dit jaar.

Zoals je kunt zien aan de blogs van vorig jaar, schreef ik meestal terugblikken op het anime seizoen van dat jaar. Dit jaar, ga ik het anders aanpakken want ik ben niet volledig op de hoogte van al het goeds dat het anime jaar 2018 gebracht heeft. Deze keer is het algemene thema van 12 Days of Anime dit jaar ‘eindejaarsschoonmaak’. Er komen een aantal blogs voorbij die nog op de plank lagen en die ik per se dit jaar gepubliceerd wil hebben.

Natuurlijk schrijf ik ook een aantal terugblikken op het afgelopen anime seizoen, maar die zal een stuk persoonlijker zijn. Na het achteruit kijken, komt natuurlijk ook een vooruitblik op het komende jaar. En dan…vakantie! Het laatste blog van dit jaar wordt op … december gepubliceerd. Dan heb ik een blogpauze tot het nieuwe jaar.

Alle blogs van 12 Days of Anime 2018 op een rij:

Yasumi
Ik ben Bozenka, anime fan in hart en nieren. Schrijven zit bij mij in het bloed. Het starten van dit blog bleek een uitstekend idee. Zo kan ik onder de naam 'Yasumi' naar hartenlust vertellen over anime en manga!
http://www.animeazing.nl

Wil je iets kwijt?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top
RSS
Facebook
Twitter
%d bloggers liken dit: