Het jaar 2016 van Animeazing

Precies een jaar geleden werd de eerste blog op Animeazing geplaatst. JA! De site is vandaag 1 jaar geworden. HIEP HIEP HOERA!!! Tijd voor een feestje! December is al een maand vol feestdagen, dus dit kan er ook wel bij. In dit blog kijk ik terug op een jaar die voor mij in het teken staat van verandering. Deze site hoort daar ook bij. Dit is het jaar 2016 van Animeazing.

De tijd gaat snel, vind je niet? We gaan alweer aftellen naar de jaarwisseling. We kijken terug naar wat we het afgelopen jaar gedaan hebben, en eigenlijk willen we nog niet nadenken over het nieuwe jaar. Er staat veel onzekerheid op ons te wachten op politiek niveau. De spanning is meer dan ooit voelbaar. Gelukkig gaat Animeazing daar niet over. Hier gaat het over ontspanning!

Een bewogen jaar

Hoewel… voor mijn gevoel was het nog vandaag dat ik dit blog [het begin] schreef. Ik ben blij dat ik dit idee heb doorgezet, want in een jaar waarbij er nogal wat is veranderd aan mijn werksituatie en ambities, was het iets om me aan vast te houden. Het bloggen en het onderhouden van een website, ik leer er onderwijs veel van.

Zeker sinds augustus, de overstap naar een eigen domein en dus wat mij betreft de ‘officiële’ lancering van de site, is er veel meer bij komen kijken dan enkel wat tekstjes schrijven en er leuke plaatjes bij zoeken. Ik moet ervoor zorgen dat alles ‘onder de motorkap’ goed werkt en dat zoekmachines de artikelen weten te vinden (SEO). Ik ben bovendien nooit tevreden, dus er kan ook nog altijd gesleuteld worden aan de indeling van de website.

Ik vind het echt ontzettend leuk om te doen, maar dat is veel om over na te denken en het vreet tijd, beste mensen. Timemanagement is iets waar ik altijd heel slecht in ben, dus soms komen andere verplichtingen in de verdrukking. En andersom ook, zoals de afgelopen maand. Ik vraag het me echt af… waar is 2016 gebleven?

De opdracht is klaar!

Zoals je weet heb ik vorige maand een belangrijke opdracht voor school moeten maken. Dat is nu klaar en ingeleverd. Yay! Er is echt een last van mijn schouders af, en dit weekend zoek ik dan ook de ontspanning op door alleen maar anime te kijken en te gamen. Dat heb ik echt wel even nodig. Er komen dan ook even geen blogs. Noem het een korte vakantie, als je wil.

Ondertussen neem ik wel de tijd om een aantal zaken op een rijtje te zetten, ideeën voor de nieuwe maand uit te werken en wat huishoudelijke klusjes te doen waar ik de afgelopen maand geen zin in had om dat nog naast het schoolwerk te doen. De computer zal deze dagen even wat minder worden aangeraakt.

Zin in december!

Ik heb er zin in om vanaf volgende week weer lekker los te gaan met nieuwe blogs. We gaan onder andere wat meer over onszelf vertellen deze maand.

Wat zou jij graag over Animeazing, Silerna of mij willen weten? Laat een reactie achter!

Dit vind je misschien ook leuk...

Wil je iets kwijt?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: