Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Kan anime mainstream worden in Nederland?

Bozenka

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

1 reactie

  1. Jeroen schreef:

    Ik heb zo al een tijdje het idee in mijn hoofd als er ooit ai(artificial intelligence) zou bestaan dan zou het perfect mogelijk moeten zijn om een hoop anime snel en betaalbaar te vertalen (zonder fouten) naar nl ondertiteling dan zou een anime streamingdienst voor nederland en vlaanderen perfect mogelijk moeten zijn maar ik denk dat dat voorlopig nog toekomst muziek zal zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: