You are here
Home > Blog > Kill the ‘Plan to Watch’-list

Kill the ‘Plan to Watch’-list

Die titel klinkt heel heftig. Als van een of andere slechte misdaad film of zo. Wees gerust, het is een ‘project’ die ik onlangs ben gestart voor dit blog.

Het is eigenlijk één van mijn (goede?) voornemens dit jaar waarmee ik gelijk twee vliegen in één klap kill: het kijken van mijn enorme waslijst aan anime die ik nog wil kijken en meer recensies om te schrijven voor dit blog.

In dit blog liet ik al doorschemeren dat ik dit van plan was te doen. Mijn line-up is sindsdien wel wat veranderd. Netflix heeft de laatste maanden flink wat anime series in de aanbieding, waarvan ik een aantal ook op mijn lijst heb staan. Is dat even toevallig!

Nieuwsgierig naar wat ik ga kijken? Lees verder!

Reeds geschreven reviews

Ho wacht. Er zijn al drie recensies van mij verschenen die onderdeel zijn van dit Kill the PTW project -zoals ik het maar ga noemen-. Klik en lees!

dgrayman

De voorlopige lijst

Er staan gelukkig zo’n 150 anime op mijn lijst die ik een keer gezien wil hebben, dus ik heb genoeg om uit te kiezen. Films, series, specials…oef, jammer genoeg gaat het gewone leven ook gewoon door en heb ik niet altijd tijd om te kijken :O

Om je een idee te geven wat ik zoal op het oog heb, is dit mijn voorlopige line-up:

  • D.Gray-man (al 70 van de 103 afleveringen gezien)
  • Little Witch Academia (Netflix, 12 afleveringen+special)
  • Lelouch of the Rebellion (Netflix, 25 afleveringen)
  • Fullmetal Alchemist (51 afleveringen)
  • Fullmetal Alchemist: Brotherhood
    Ja, ik ga ze bewust allebei kijken.
  • Chihayafuru (50 afleveringen)

Dit is slechts het topje van de ijsberg, waarvan ik nu nog even zoet ben met D.Gray-man. De lijst staat niet in een bepaalde volgorde en aangezien het een voorlopige lijst is, kunnen er tussendoor nog wel wat dingen veranderen.

Oh ja, ik noem geen films in deze lijst, maar ik ben wel van plan er een aantal te gaan kijken. Deze kijk ik sporadisch, dus het heeft geen zin om nu te bedenken welke ik ga kijken. Ik weet het zelf nog niet!

Dit wou ik graag even met jullie delen en ik kijk ernaar uit om mijn mening te vellen over deze series.

Uiteraard is jullie commentaar van harte welkom!

Yasumi
Ik ben Bozenka, anime fan in hart en nieren. Schrijven zit bij mij in het bloed. Het starten van dit blog bleek een uitstekend idee. Zo kan ik onder de naam 'Yasumi' naar hartenlust vertellen over anime en manga!
http://www.animeazing.nl

One thought on “Kill the ‘Plan to Watch’-list

Wil je iets kwijt?

Top
%d bloggers liken dit:

Koekje erbij? Als je gebruik maakt van deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Yum! meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te maken. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten