You are here
Home > Blog > Laatste blog van 2017 [1]

Laatste blog van 2017 [1]

laatste blog van 2017

Twaalf dagen geleden begon ik met deze aniblogger meme. De uitdaging was om twaalf dagen achtereen te bloggen, en dat dit de laatste blog is betekend dat het me gelukt is! Dit is ook echt het laatste blog dat ik schrijf dit jaar. De blogs die hierna nog komen, zijn eerder geschreven. Gek he? Hoe snel een jaar om kan vliegen…

Waar zal ik het in dit blog over hebben? Ik heb zo’n beetje alles besproken in deze serie blogs. Zelfs de review over mijn favoriete anime serie ooit, heb ik eindelijk gepost. Ik voel me ook zeer voldaan als ik terugkijk op het hele jaar.

Een veelbewogen, avontuurlijk jaar

Het interview met Yoshiki voelt voor mij nog als gisteren, maar dat was toen nog een prachtige herfstdag in oktober. Dit jaar hebben wij ook voor het eerst een aantal mensen blij kunnen maken met winacties op Facebook.

2017 was een veelbewogen jaar en maakte van het bloggen een spannend avontuur. Ik had het er eerder over dat ik minder blogs publiceer per week, maar ik kón ook niet meer doen omdat ik regelmatig op pad was. Daardoor zijn er wel weer nieuwe uitdagingen die ik aan wil gaan in 2018.

Voornemens voor 2018?

Zoals ik al eens vertelde, doe ik niet echt aan voornemens maar meer aan doelen. Eerlijk gezegd heb ik voor volgend jaar geen duidelijke doelen voor het blog gesteld, behalve dat ik gewoon op deze manier wil doorgaan.

Wel wil ik de website beter maken dan die nu al is, hoe precies weet ik niet, maar ik heb al een aantal ideeën. Waarschijnlijk zul je de resultaten op zijn vroegst in het voorjaar zien.

En verder? Wie zal het zeggen. Er is veel gebeurd waar ik een jaar geleden nog niet eens over durfde te dromen, dus wie weet wat het jaar 2018 gaat brengen.

Fijne feestdagen!

Dat was het voor dit jaar! Ik heb niets meer te vertellen. Of eigenlijk heb ik te veel te vertellen. Met anime heb ik altijd wel inspiratie voor nieuwe blogs, maar die bewaar ik lekker voor het nieuwe jaar.

Namens Animeazing, hele fijne feestdagen en gelukkig nieuw jaar iedereen!

Yasumi
Ik ben Bozenka, anime fan in hart en nieren. Schrijven zit bij mij in het bloed. Het starten van dit blog bleek een uitstekend idee. Zo kan ik onder de naam 'Yasumi' naar hartenlust vertellen over anime en manga!
http://www.animeazing.nl

Wil je iets kwijt?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top
RSS
Facebook
Twitter
%d bloggers liken dit: