You are here
Home > Blog > Lachen met anime #2

Lachen met anime #2

Nadat ik vorige week de ‘Lachen met homevid…anime’ post had geplaatst, klaagde Silerna dat ik een bepaalde clip van Gintama er niet bij had gedaan. Maar ehh, Gintama…als ik wil kan ik een serie ‘Lachen met Gintama’ posts maken en dan nog eindeloos doorgaan, want niet voor niets is het één van de beste anime komedies. Deze gedachte heeft me doen besluiten om inderdaad een serie posts te maken met grappige scènes uit verschillende anime. Elke keer doe ik er vijf, met uiteraard ook regelmatig een clip uit Gintama.

Ken jij nog grappige momenten uit anime? Deel ze in de reacties onderaan dit bericht.

Stop nu even met drinken, want hier volgen weer vijf hilarische anime scènes.

Gintama: Je bent alleen op een onbewoond eiland, wat zou je als eerste doen?

Nou, uhh, dit misschien? (Ben je nu blij, Sil? :P)

Dragon Ball Kai: Don’t mess with Vegeta’s wife

Wees gewaarschuwd!

Durarara!!: Don’t mess with Shizuo either

Kamisama Hajimemashita: Mizuki, muziek a.u.b.?

Akatsuki no Yona: Mooie portretten…

Nog niet genoeg gelachen? Dan volgende week vijf nieuwe funny anime clips!

Yasumi
Ik ben Bozenka, anime fan in hart en nieren. Schrijven zit bij mij in het bloed. Het starten van dit blog bleek een uitstekend idee. Zo kan ik onder de naam 'Yasumi' naar hartenlust vertellen over anime en manga!
http://www.animeazing.nl

Wil je iets kwijt?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top
RSS
Facebook
Twitter
%d bloggers liken dit: