Magikarp Jump: liefde voor de zwakste Pokémon!

Af en toe een spelletje spelen voor ontspanning. Ook al heb je het druk met werk, je hebt gewoon die momentjes voor jezelf nodig. Vorig jaar was de hele wereld in de ban van Pokémon Go, en nu nog steeds. Er is echter een nieuw spel van Pokémon bijgekomen: Magikarp Jump. Ken jij het al?

Speel jij nog Pokémon Go? Ik niet… ik weet het niet. Je moet volgens mij veel reizen of in de grote stad wonen wil je er echt wat aan hebben. En je moet tijd hebben. Dat is misschien het belangrijkste, en dat heb ik niet.

Ik ga wel veel op pad hoor, maar dan heb ik wel andere dingen aan mijn hoofd dan Pokémon vangen. Bovendien heb ik mijn mobiel hard nodig, en met dat spel is die zo leeg. Dus. Ik heb het spel sinds het einde van de vorige zomer al niet meer gespeeld.

Het is ook al weer bijna een jaar geleden sinds de launch van het spel. Vorig jaar besteedde ik aandacht aan Pokémon GO en de populariteit ervan. Ook gaf ik een aantal beginnerstips.

Smartphone game van The Pokémon Company

Nu is er een ander spel dat mijn aandacht getrokken heeft: Magikarp Jump!

Ik zag het al een paar dagen eerder voorbij komen. Vandaag besloot ik in een vrij uurtje te kijken wat het nou is.

Het blijkt een spel is van The Pokémon Company en kwam 23 mei uit. Wat mij onmiddellijk opviel was – in tegenstelling tot Pokémon Go, dat het werkt! Het is gloednieuw en het werkt. Dat was met Pokémon Go wel anders, weet je nog? 😛

Magikarp Jump de hoogte in

In Magikarp Jump ben je een jonge Pokémon trainer die de opdracht heeft een magikarp moet trainen. Het doel is om de Magikarp zo hoog mogelijk te laten springen. Hoger dan je tegenstander.

Je moet je Magikarp eten geven, trainen en laten deelnemen aan battles. Op een gegeven moment bereikt de Magikarp zijn maximale level. Als je dan verslagen wordt, gaat hij ‘met pensioen’ en begin je met een nieuwe Magikarp.

Klinkt grappig toch?

Op de Pokémon website staat meer info over het spel. Het is gratis te downloaden voor Apple en Android!

Lichter en leuker, al zeg ik het zelf

Het is een stuk lichter spel dan Pokémon Go en je hoeft er de deur niet voor uit. Ideaal als je een drukke blogger bent en op een spontaan moment een spelletje wil spelen. Ik vind het in ieder geval leuker.

Mits ik Magikarp niet kwijt raak…

Speel jij het? Hoe ver ben jij? Reageer!

Bewaren

Dit vind je misschien ook leuk...

Wil je iets kwijt?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?


%d bloggers liken dit: