4 commercials waar je voor de tv blijft zitten

Zit je net lekker in een film, wordt die weer onderbroken: commercials. Als je nog weleens een film op TV kijkt, heb je daar altijd last van. Sommige zijn nog wel leuk, zoals de mooie kerst reclames die je nu ziet. Verder zijn ze gewoon vervelend en alleen handig als je naar de wc moet. De commercials in dit blog wil je echter keer op keer bekijken, zelfs met hoge nood…

De vele reclameonderbrekingen zijn één reden waarom ik nog amper films op TV kijk. Als je naar de wc gaat en iets te eten of drinken pakt, ben je nog sneller terug dan de reclame is afgelopen. Wegzappen heeft weinig nut, want de reclameblokken lijken op elkaar afgestemd. Echt de grootste ergernis, dus ik kijk mijn films liever op een manier waarbij ik ze zélf op pauze zet wanneer dat nodig is.

Commercials die je niet wegzapt

Het enige waar ik een uitzondering voor zou maken, is een commercial van Makoto Shinkai. Alleen al voor de prachtige animatie wil je deze spotjes keer op keer zien. De “Red Bull geeft je vleugels” animaties zijn hier niks bij.

Het is een echte showcase van zijn talent. Bekijk de onderstaande video’s, en je weet wat je met Kimi no na Wa staat te wachten!

#1 Bosphorus Strait promo
#2 Sri Lanka highway promo
#3 Onroerend goed commercial “Someone’s Gaze”
#4 Z-Kai (niet van Dragon Ball) commercial “Crossroads”

Meer blogs over Makoto Shinkai:

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
Abonneren op

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?


%d bloggers liken dit: