Horimiya: deze feel-good romcom moet in je boekenkast!

Bozenka (Yasumi)

Mijn naam is Bozenka en ik raak niet uitgepraat over anime. Het liefst kijk ik elke dag een serie of film. Mijn favoriet is Natsume's Book of Friends!

5 reacties

 1. yggdrazzil schreef:

  Wow! Ik zit nu in eenzelfde soort zwart gat als dat ik normaal na een goede anime serie (Hyouka laatst nog) onderga. En dan is een maand wachten wel heul erg lang 😛 Nog tips in het Slice of Life genre voor de tussentijd? Dat is toch wel mijn favoriete genre van het moment.
  Mocht je je per ongeluk helemaal uit willen leven bij zo’n vraag is dit mijn MaL-lijst: (https://myanimelist.net/animelist/Yggdrazzil) haha 😀

  • Yasumi schreef:

   Je hebt een friend request erbij op MAL 😛

   Ja ik snap helemaal wat je bedoeld. Gelukkig kijk ik te veel anime, dus voor ik het weet is de maand alweer voorbij en is er een nieuw Horimiya chapter. Meer tips, hm… nou ja er is een OVA van Hori-san to Miyamura-kun, de webcomic waarop deze manga gebaseerd is.
   En verder ben ik zelf erg fan van de anime Natsume Yuujinchou: https://myanimelist.net/anime/4081/Natsume_Yuujinchou.
   Er zijn 4 seizoenen en een 5e is bezig. Het is erg goed, en is heel trouw aan de manga die ik ook lees 😛

 2. yggdrazzil schreef:

  Bedankt voor de leestip! Ik heb all hoofdstukken in een avond uitgelezen. Toppunt van een feel good slice of life verhaal. Weinig drama, veel leuke interactie en een flinke dosis humor. Kan niet wachten tot het volgende hoofdstuk!

  • Yasumi schreef:

   Fijn dat je er wat aan had 😀 Het is inderdaad een hele leuke manga die je in één ruk uitleest. Het is een verademing ten opzichte van wel andere manga met een zelfde soort verhaal. En er zitten heel wat hilarische momenten in.

 1. 27 april 2021

  […] Ik heb ook een recensie over de manga geschreven. Lees die hier! […]

Wil je iets kwijt?

%d bloggers liken dit: