You are here
Home > Nieuws > Nederlandse première van Maquia in januari 2019!

Nederlandse première van Maquia in januari 2019!

Nederlandse première Maquia: When the Promised Flower Blooms

De lang begeerde première van Maquia: When The Promised Flower Blooms, komt er eindelijk aan! Mari Okada’s debuutfilm komt in januari volgend jaar naar de Nederlandse bioscoop. Meer weten? Blijf lezen!

Het is weer even geleden sinds Your Name (2016, Makoto Shinkai) een schokgolf veroorzaakte. De film was zelfs te zien in Nederlandse bioscopen door het hele land. Dát is wel een prestatie! Nu is het de beurt aan een nieuwe film om op het witte doek te verschijnen: Maquia: When The Promised Flower Blooms.

De film belooft een tranentrekker te worden. Het verhaal speelt zich af in het land Iorph, waar mensen een levensduur hebben van honderden jaren. Daarbij behouden ze het uiterlijk van een tiener. Het meisje Maquia is gedwongen te ontsnappen, wanneer haar land wordt aangevallen door mensen die het geheim van hun eeuwige jeugd willen bemachtigen. Terwijl ze eenzaam ronddwaalt, vind ze een verweesde baby. Ze besluit om hem op te voeden, maar terwijl de jongen opgroeit wordt het verschil van hun levens steeds groter.

De onderstaande trailer is voor de release in Groot-Brittanië en Ierland, maar dan heb je wel alvast een idee.

Van AnoHana scriptschrijfster

Maquia When The Promised Flower Blooms is het debuut van Mari Okada als regisseur. Zij is vooral bekend als scriptschrijfster van bekende anime zoals Dragon Pilot, Anthem of the Heart, Anohana en Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans. Wanneer Makoto Shinkai deze film aanprijst, moet het wel een film zijn die je moet zien!

Impact, een van oorsprong Zweedse organisatie brengt de film uit in Noord-Europa. De Nederlandse release van Maquia is in januari 2019.

Uiteraard houden wij je op de hoogte!

Weten welke anime in de bioscoop te zien zijn? Check de agenda!

Volg Animeazing op Facebook of Twitter!

Yasumi
Ik ben Bozenka, anime fan in hart en nieren. Schrijven zit bij mij in het bloed. Het starten van dit blog bleek een uitstekend idee. Zo kan ik onder de naam 'Yasumi' naar hartenlust vertellen over anime en manga!
http://www.animeazing.nl

Wil je iets kwijt?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top
%d bloggers liken dit: