You are here
Home > Blog > De meest erge scenes in anime ooit.

De meest erge scenes in anime ooit.

Normaal is het geen probleem om elke donderdag een blog te posten. Maar waar ga ik het deze week over hebben? Ik heb gééééééén idee! :(. Dat heb je wel eens.
Mijn ideeën komen vaak spontaan naar boven , meestal als normale mensen ‘s nachts liggen te slapen. Niet dat het veel nut heeft, want als je de volgende dag opstaat ben je ze allang weer vergeten! Maar goed, als ik een heel blog vol met onzin wil vullen doe ik dat wel op me eigen site.

En dan ineens uit het niets kwam er een light bulb moment.

Yasumi en ik kijken heel wat Animes. En dan heb je wel eens zo’n moment dat je in een deuk ligt of denkt dat het écht niet kan. Ik heb de ergste scenes of leukste uitgezocht!

Titan High schooool! Ik vind de stukjes tussen Hanji en Levi zo melig! Niet verwonderlijk dat hij het af en toe helemaal zat is. Hanji is helemaal blij en geweldig ingesproken door Romi Park. Wat Levi denkt? Dat weten we nooit!

 

De érgste van dit blog. Gewoon té erg! En natuurlijk is het van Gintama…want hoe kan het ook anders…Alles kan in Gintama. Maar ze weten wel precies wanneer te stoppen! En het is onderbroeken lol ten voeten uit….wil je deel 2 ook nog zien? Alsjeblieft <3!

 

Shizuo heeft zojuist een nieuwe variant van voetballen uitgevonden…..schop de auto! Al zou ik het niet aanraden…tenzij je graag 5 gebroken tenen wilt. Toch wel onwijs lollig en je zal raar staan kijken als zoiets gebeurt….alleen mogelijk in Durarara!!

Gouwe Ouwe SHINCHAN! Ik vond het áltijd humor! Jammer genoeg worden er geen nieuwe afleveringen meer ingesproken.Het werd toen der tijd van de buis gehaald omdat een hoop ouders klaagde..ik zeg…die namen alles veel te serieus! Hier hebben ze een nieuwe air conditioning nodig :P.
Hier kan je meer filmpjes kijken van Shin Chan!

 

Klassieker xD. Dit was ook 1 van de weinig series die ik in het engels beter vond dan origineel. Goku is gewoon een dork en bang voor zijn eigen vrouw Chi-chi. Zou ik ook zijn daar niet van. Dragonball Z was veel actie maar met humor ..en dat is vooral Goku’s schuld.

 

De sukkel brigade van Haikyuu!! En de sterren in gekke bekken trekken. Of lang naar niks staren, rare dingen zeggen, scheef gooien en meer. De vraag is, wie wilt deze goochems bij de sportclub voegen? Ik pas denk ik.

Silerna
Hobby illustrator, blogger , comic maker en big manga fan.
http://silerna.nl

Wil je iets kwijt?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top
%d bloggers liken dit: