Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Ik heb mijn Pokémon kaarten uit de vuilnisbak gevist!

pokemon kaarten

Als je (later) kinderen hebt, gooi dan nooit het oude speelgoed weg. Doe dat pas als je kinderen zelf oud en wijs genoeg zijn, om te bepalen wat ze willen bewaren of weg doen. Je kan namelijk iets weggooien wat in de toekomst van grote nostalgische waarde kan zijn. Zo redde ik mijn Pokémon kaarten van de vuilnisbak.

Ze waren eigenlijk al weggegooid. Als mijn moeder niet had gezegd dat er iets van Pokémon in die afvalzak lag, zou ik er niet eens in de gaten. Er stond een grote zak oud speelgoed in de schuur, waar ik niet meer naar omkeek. Wat ik niet wist, was dat mijn Pokémon kaarten daar ook in zaten. Ik was lang in de veronderstelling geweest dat ik ze had weggegeven. Plottwist: niet dus!

Pokémon kaarten in de kliko

Een opruim-bui van mijn moeder had er voor gezorgd dat die zak in de vuilniscontainer was beland. Toen ze opmerkte dat er iets van Pokémon in zat, sloeg bij mij paniek en woede toe. Dat gebeurt niet vaak, zullen vrienden van mij beamen!

Ik moest dus de vuilniszak uit de container vissen. En wat ik daar in vond was geweldig. Mijn complete verzameling Pokémon kaarten en andere ruilkaarten. Yu-Gi-Oh, Digimon en Dragon Ball Z. Daar had ik ruilkaarten van. Geen grote verzameling, maar nu zat daar veel nostalgische waarde in. Zonde om weg te gooien!!!

En deze Japanse kaart lijst ik in.

Ruilkaarten van Pokémon, Digimon en Dragon Ball Z

Gooi ruilkaarten nooit weg!

De grote les van deze gebeurtenis was: dat je nooit zomaar oud speelgoed moet weggooien. Alles wat nu een hype is, kijk je over een paar jaar niet meer naar. Maar als je volwassen bent, kunnen die spullen van grote waarde zijn. Niet alleen nostalgische waarde, maar Pokémon kaarten kunnen jou rijk maken in de toekomst.


Dat was het weer!

Vond jij dit leuk? Het grootste compliment is een fooi! Deze website draait op passie en plezier, maar het onderhouden van een website kost geld. Dankzij jouw bijdrage kunnen we Animeazing.nl elke dag ietsje beter maken. Dankjewel o((>ω< ))o


Like onze Facebook pagina of volg ons Twitter.

Wil je nog iets kwijt? Reageer hier beneden!

Bozenka

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: