You are here
Home > Redactiepraat > Minder druk blogschema op Animeazing

Minder druk blogschema op Animeazing

Animeazing heeft voorlopig een ander blogschema

Als je overweegt te gaan bloggen en denkt aan anime als onderwerp, zeg ik: doen! Je raakt niet snel uitgepraat. Er is altijd wel een anime die je kunt kijken, en daar vervolgens een blog over kunt schrijven. Bovendien kun je jezelf enorm ontwikkelen door te gaan bloggen, dus ook als je aan andere onderwerpen denkt: doen! Er is echter wel één groot nadeel: als je een periode minder tijd hebt om anime te kijken, heb je ook minder anime recensies om te publiceren. Als bloggen alleen een hobby is, moet je soms dingen opofferen. Dat is bij mij de komende tijd het geval, daarom gaat het blogschema van Animeazing veranderen.

Tot nu toe publiceerde ik elke week drie blogs. Dat is uitstekend te doen, ook in combinatie met werk en andere bezigheden die ik heb. De komende twee à drie maanden ga ik het echter een stuk drukker krijgen, waarbij ik niet altijd tijd zal hebben om anime te kijken. Bloggen gaat misschien nog wel, maar als je geen anime kijkt, zijn er ook geen recensies.

Daarom gaan we vanaf volgende week naar twee publicatiedagen: woensdag en vrijdag. Twee keer in de week verschijnen er nieuwe blogs. Verder zul je wel wat vaker oude blogs voorbij zien komen. Leuk, als je die nog niet hebt gelezen!

Vakantie

Eén van de redenen dat ik minder tijd heb voor anime en bloggen, is dat je simpelweg ook even op vakantie moet. Moet, ja… want ik ben er wel aan toe! Sinds de vorige zomer ben ik niet meer het land uit geweest. Ik heb mij alleen bezig gehouden met school en werk. Tijd om er even tussenuit te stappen.

Ik ga 6 mei weg en keer 20 mei weer terug in Nederland. Voor de nieuwsgierigen: ik ga naar Slowakije, waar een deel van mijn familie ook woont 🙂

Gastgezin

Na de vakantie komen twee Hongaarse studenten logeren, die gaan stagelopen in Nederland. Eén van de studenten is de kleindochter van een kennis van mijn moeder. Ze blijven ongeveer vier weken. Ik kijk er ontzettend naar uit en ik wil ze natuurlijk alle aandacht geven. En de mooie dingen van ons land laten zien 🙂

Twee maanden minder blogs

Ik weet niet hoe druk de komende twee maanden zullen zijn, dus ik hou overal even rekening mee. Misschien valt het mee en heb ik wel tijd om anime te kijken of te bloggen. Dan vul ik mijn extra vrije tijd daarmee, of met research voor blogs. Anders is het ook wel tijd voor een grote update van de website.

Waarschijnlijk hervatten we het oorspronkelijke schema van maandag, woensdag en vrijdag weer vanaf één juli. Niets is zeker, maar we houden je op de hoogte!

Iets lezen?

Gelukkig is er meer dan genoeg op deze website te lezen. Kijk maar eens naar onze lijst met recensies!

Yasumi
Ik ben Bozenka, anime fan in hart en nieren. Schrijven zit bij mij in het bloed. Het starten van dit blog bleek een uitstekend idee. Zo kan ik onder de naam 'Yasumi' naar hartenlust vertellen over anime en manga!
http://www.animeazing.nl

Wil je iets kwijt?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top
%d bloggers liken dit: