You are here
Home > Muziek > Shelter van Porter Robinson & Madeon

Shelter van Porter Robinson & Madeon

shelter anime short

Begin elke maandag goed aan de nieuwe school- of werkweek met anime intro’s of outro’s bij het ontbijt of tijdens je reis met het openbaar vervoer. Ieder maandagochtend staat een nieuwe muziek video voor je klaar, met als je verder klikt wat achtergrond informatie als je dat interessant vind! Deze week: Shelter van Porter Robinson & Madeon.

Deze week een bijzondere videoclip voor Music Monday! Als je Animeazing op Facebook en Twitter volgt, heb je deze misschien al voorbij zien komen. Het is een grote hype in de wereldwijde anime community. Ondanks dat er op Reddit gesteggel was over of je dit wel een anime mag noemen. Ik zeg: natuurlijk wel. De stijl, de studio en de mensen die eraan gewerkt hebben zijn helemaal anime. Alleen het liedje zelf is niet Japans.

Amerikaanse electro music producer en DJ Porter Robinson heeft met Franse songwriter Madeon de single Shelter gereleased. In samenwerking met Crunchyroll en Japanse animatiestudio A-1 Pictures is er een anime short gemaakt. Is dat niet tof?

Porter Robinson is fan van anime

Porter Robinson ShelterDe jonge muziek producer (24) is een liefhebber van anime en de Japanse cultuur. Dat zie je ook terug in zijn muziek. Ook zijn eerdere single ‘Easy’ heeft een animatie als videoclip.

Nu ben ik persoonlijk niet zo’n grote fan van electro house en vergelijkbare muziekgenres, maar ik vind dit lekker klinken. Het is mooi om te zien dat het samen met de anime een heel verhaal overbrengt.

Last but not least, bekijk ook deze leuke behind the scenes video van Shelter:

Which song next?

Welke anime soundtrack, opening of ending wil je de volgende keer horen? Schrijf je verzoek in de reacties onder dit artikel!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Yasumi
Ik ben Bozenka, anime fan in hart en nieren. Schrijven zit bij mij in het bloed. Het starten van dit blog bleek een uitstekend idee. Zo kan ik onder de naam 'Yasumi' naar hartenlust vertellen over anime en manga!
http://www.animeazing.nl

Wil je iets kwijt?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top
%d bloggers liken dit: