You are here
Home > Redactiepraat > Music Monday stopt, maar de feestdagen beginnen!

Music Monday stopt, maar de feestdagen beginnen!

anime blog feestdagen

Op deze winderige zondag van 20 november is er weer een nieuwe ‘zondagse blog’. De ene keer gaat het over anime, de andere keer over een evenement dat ik die week of het vorige weekend heb bezocht of laat ik mijn persoonlijke mening de vrije loop zoals ik dat vorige week deed. Deze week heb ik een nieuwtje over Animeazing en begin ik met nadenken over de feestdagen.

In deze blogs begin ik zonder specifiek vooruit bedacht onderwerp te schrijven. Het bevalt me wel zo. Ik begon er eigenlijk al in oktober mee, met mijn stuk over animebloggen. Echter, was ik er nog niet echt consequent in. Pas deze maand heb ik elke zondag achtereen een blog gepost. Dat wil ik nu zo veel mogelijk vasthouden. Natuurlijk zal dat niet altijd lukken. Conventies vinden namelijk altijd in het weekend plaats ;), maar ik ga mijn best doen!

Nadenken over de feestdagen en 2017!

Animeazing gebruik ik momenteel als onderwerp in een opdracht die ik moet maken voor mijn studie. In deze opdracht moet ik een strategie bedenken, compleet met doelstellingen enzo. Dit dwingt mij ook tot nadenken over de toekomst van dit blog. Waar ga ik in het nieuwe jaar over bloggen? Hoe kan ik het nog beter doen? Op die vragen hoop ik een antwoord te krijgen als de opdracht eenmaal af is. 5 december is de deadline. Hopelijk keurt Sinterklaas het ook goed ūüėÄ

Deze opdracht ga ik in 2017 ook daadwerkelijk toepassen. Hopelijk levert het ook √©cht wat op. En over 2017 gesproken… het komt steeds dichterbij. Sinterklaas is druk bezig om voor iedereen een cadeau uit te zoeken. Het speculaas en de pepernoten vliegen over de toonbank. Letterlijk!

Ook kun je alvast kerstversieringen inslaan, want over twee weken moet die verrekte boom weer staan. Hé, rijmt dat?

Waar zijn die blogreeksen gebleven?

Dankzij die opdracht ben ik dus aan het nadenken over de invulling van Animeazing tijdens de feestdagen, maar ook al over 2017! Mijn hersenen draaien overuren. Hoor je ze kraken?

Als je de website regelmatig bezoekt en elke blog leest, zul je merken dat rubrieken en blogreeksen komen en gaan. Ik vind het niet makkelijk om ergens vastigheid in te vinden. Het ene moment lijkt een idee mij geweldig, maar als ik er eenmaal aan begin kan het zo zijn dat ik het toch weer niks vind.

De enige blogs die regelmatig terugkomen, zijn die van Anime School en Music Monday. Die laatste gaat echter niet altijd helemaal over anime! En daarmee kom ik op het nieuwtje dat ik met jullie wil delen:

Music Monday stopt

Deze week heb ik besloten dat de rubriek Music Monday stopt. Dit betekend niet dat ik ga stoppen met schrijven over muziek op deze site, maar ik wil dat minder op de voorgrond hebben. De focus van Animeazing is immers anime, en ik wil juist ook meer aandacht gaan geven aan manga. Muziek dat direct te maken heeft met anime zal nog zeker op de website besproken worden, maar niet meer op een vast moment.

Een andere motivatie achter deze beslissing is, dat deze blogs het minst gelezen worden. Tijd dus voor een andere invulling? Misschien verandert het in ‘Manga Monday’? Wie weet…

De laatste Music Monday blog wordt in ieder geval op 28 november gepubliceerd. En natuurlijk lees je morgen nog een nieuw stuk in de blogreeks over utaite!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Yasumi
Ik ben Bozenka, anime fan in hart en nieren. Schrijven zit bij mij in het bloed. Het starten van dit blog bleek een uitstekend idee. Zo kan ik onder de naam 'Yasumi' naar hartenlust vertellen over anime en manga!
http://www.animeazing.nl

Wil je iets kwijt?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top
RSS
Facebook
Twitter
%d bloggers liken dit: