Maak kennis met: Myth & Roid [Anime Con 2019 concert #2]

Animeazing geeft speciale aandacht aan de anisong muzikanten die zullen optreden tijdens Anime Con 2019. In dit tweede deel introduceer ik MYTH & ROID. De band bekend van Overlord en Saga of Tanya the Evil. Lees verder als je meer wil weten over de band.

In het eerste deel introduceerde ik de producer en DJ TeddyLoid. Met de volgende artiest blijven we een beetje in de elektronische sfeer. MYTH & ROID is een band gevormd door muziek producer Tom-H@ck en songwriter hotaru. Oorspronkelijk was Mayu de vocalist, maar zij ging in 2017 solo. KIHOW heeft daarna het stokje van haar overgenomen. De muziek van MYTH & ROID is een mengeling van electro-pop en rock.

De band begon in 2015 met de eerste single L.L.L., die gebruikt werd als de ED van Overlord. De naam MYTH & ROID staat voor verleden (mythe) en heden (android). De band hoopt hiermee een ‘nieuwe wereld’ te maken.

Daarna waren ze betrokken bij verschillende andere populaire anime: BBK/BRNK (Bubuki Buranki), Re:Zero, Saga of Tanya the Evil en nog meer Overlord. Oh, en natuurlijk mijn persoonlijke favoriet: de intro van Boogiepop and Others.

Als ik de muziek moet geloven, verwacht ik dat het ook op zaterdag een feestje wordt.

Meer info over MYTH & ROID:

MYTH & ROID treedt op zaterdag op bij Anime Con.

L.L.L. (Overlord ED)


Paradisus-Paradoxum (Re:Zero OP)


shadowgraph (Boogiepop and Others OP)


JINGO JUNGLE (Saga of Tanya the Evil OP)

0 0 vote
Article Rating
Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?


0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
%d bloggers liken dit: