Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Yasumi & Silerna praten over: Nyanko-sensei

Nyanko-sensei
Hij is misschien wel populairder dan de anime zelf. Eigenlijk vind ik het jammer, want hij is niet de enige die Natsume Yuujinchou zo’n leuke anime maakt. Aan de andere kant ook begrijpelijk, want deze ronde kat geeft de serie kleur met zijn grappige capriolen. Ik heb het natuurlijk over Nyanko-sensei!

‘Madara’ is zijn originele naam, en hij is volgens hem zelf één van de machtigste youkai in de serie. Dat klopt ook wel hoor, want hij toont zich als waardige bodyguard voor Natsume. De meeste andere youkai huiveren voor hem. Echter is hij geen partij voor Natsume, die hem met één stoot van zijn vuist neerhaalt.

Dat is ook wel nodig aangezien hij hem bedreigt op te eten….

Maar ja…wat wil je als je gevangen zit in een porseleinen Maneki Neko…

Yasumi: “Natsume Yuujinchou is mijn favoriete anime en manga serie, daarnaast is Nyanko-sensei ook hét gezicht van de serie en het trouwe maatje van Natsume. Naja… trouw…”

Silerna: “Omdat Madara zo ongeduldig, koppig en toch katachtige trekjes vertoont is hij toch onwijs grappig! En omdat Natsume hem toch wel slaat als hij rare dingen uitspookt…”

Meer gekke roepnaampjes

Nyanko-sensei blog

Natsume noemt Madara vanaf het begin al ‘Nyanko-sensei’, omdat hij er natuurlijk uit ziet als een kat. Zelf ontkent hij dit stellig, maar zijn gedrag spreekt hem soms ernstig tegen.

Hij heeft echter meerdere roepnamen. Natsume’s stiefouders noemen hem ‘Nyankichi’ of ‘Nyangoro’ en zijn vriend Tanuma noemt hem ‘Ponta’.

Ook word hij weleens ook aangezien voor een varken. Hij slaapt en eet graag, en lust ook wel een slokje sake of meer…

Silerna: “Niet zo vreemd op zich. Madara is best…rond van vorm x).”

Yasumi: “Ik heb eigenlijk geen goed uitleg voor mijn obsessie met Madara (lees: ik heb al 3 knuffels en 1 figure van hem…). Ik vind hem gewoon super cool en grappig!”

Silerna: “Ik vind het grappig als hij mensen dingen doet….”

Ook nog eens fluffy!

In zijn originele vorm is Nyanko-sensei een grote wolf-achtige youkai. Je weet dat er meestal iets spannends staat te gebeuren als hij in die vorm verandert. Hij is dan inderdaad een machtig beest.

Maar wel eentje met een fluffy vacht…

Yasumi: “He’s so fluffy I’m gonna dieeeee <3 “

Hoe je het wendt of keert, iederéén houdt hier van Nyanko-sensei!

https://www.youtube.com/watch?v=4_fAtNjj6mQ

Yasumi

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: