Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer overย ons privacybeleid.

Op een lang avontuur in het buitenland!

Kino's Journey: The Beautiful World, een lange reis zonder begin en eind

Hoe veel anime personages ken je die plotseling in een avontuur belanden? Dat ze zomaar ineens huis en haard moeten verlaten? Waarschijnlijk kun je ze op meer dan twee handen tellen. Zeker in de shounen series vol actie en avontuur, komen de hoofdpersonages in een situatie terecht waar ze niet om hebben gevraagd maar zomaar het avontuur van hun leven kan zijn. Nu ben ik ook in zoiets terecht gekomen! Ehhh~ what happend? Nou, ik ben op avontuur in het buitenland. Lees er meer over in dit blog!

Nou ja. Ik overdrijf een beetje, maar zo’n gevoel heb ik de afgelopen weken wel regelmatig gehad. Helemaal ongevraagd is het natuurlijk niet. Ik ben al maanden op zoek naar een nieuwe baan. Vier weken geleden had ik eindelijk beet. Yaaay!

Alleen… het is in het buitenland! Dรกt is het onverwachte aan het hele verhaal. Ik ben aangenomen voor een baan in Bratislava, Slowakije. Ik werk nu voor een wintersportorganisatie als servicemedewerker. Daarbij help ik klanten met vragen, opmerkingen of klachten (telefoon, e-mail, chat, etc.), vertaal ik teksten naar het Nederlands en voer ik allerlei andere taken uit. Alles is nog nieuw en ik wordt nog ingewerkt, dus wat ik allemaal precies ga doen zal in de toekomst blijken. Voor nu kan ik wel zeggen dat ik al genoeg te doen heb.

Grote veranderingen zijn nooit zonder gevolgen en risico’s.

De hele verhuizing heeft wel een hoop stof doen opwaaien. Ik laat heel veel achter, en ik moet wel een flinke brok wegslikken als ik daaraan denk. Mijn ouders, mijn beste vriendin Silerna, mijn kat Samsam… natuurlijk kun je met internet ten alle tijden contact houden, maar dat is toch anders. Er verandert veel, en nog wel in zo’n extreem korte tijd. Zelf kan ik het nog niet helemaal bevatten, eerlijk gezegd.

En dan zijn er nog de risico’s. Er is geen garantie dat ik over twee jaar, of zelfs over een half jaar nog steeds deze baan heb. Wat als ze toch niet tevreden met me zijn? Of door economische omstandigheiden het bedrijf moet stoppen? Tja… ik leef in het nu en kijk eigenlijk nooit naar de verre toekomst. Dat kan alleen maar tot teleurstellingen leiden. De tijd zal het leren!

In ieder geval ben ik ontzettend blij met deze kans. Hoe meer ik over het weten kom, hoe leuker ik het ga vinden. En als het toch ophoudt? Dan heb ik in ieder geval iets leuks om op mijn CV mee te nemen als ik naar Nederland terugkeer. 

Het meeste blijft onveranderd!

Er verandert veel, maar ik ben ervan overtuigd dat er eigenlijk niet zo veel meer verandert dan mijn woon- en werkadres. Dierbare connecties; vrienden en familie, die zal ik nooit opgeven. Niet als het aan mij ligt tenminste ๐Ÿ™‚ . Ik zal mijn vakanties meestal in Nederland vieren (dus het is nu omgekeerd!).

Zo blijf ik ook doorgaan met Animeazing. Momenteel zullen blogs heel onregelmatig verschijnen, want ik weet nog niet hoe ik mijn tijd ga verdelen. Ik las geen blogstop in, omdat ik het fijn vind om hiermee door te gaan en regelmatig wat te schrijven. Misschien is dit ook een goed moment om, zodra ik daar tijd voor heb, groot onderhoud uit te voeren aan de website. Er zijn al een aantal dingen die ik wil verbeteren of toevoegen.

Alles samengevat: je bent niet zomaar van me af! Ook niet als ik in het buitenland ga werken ๐Ÿ˜‰

Tot de volgende blog!

Bozenka

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: