You are here
Home > Partners & Sponsoring

Gemiddelde leestijd: 6 min.

Animeazing draait op plezier en een flinke dosis liefde voor anime, manga, Japan én jou: de lezer! Het in de lucht houden van de website kost echter wel wat geld. Daarom werken wij samen met enkele partners. De inkomsten die gegenereerd worden via advertenties worden gebruikt om de kosten te drukken en te investeren in bijvoorbeeld leuke acties.

Gesponsorde links

In enkele blogs zul je gesponsorde links tegenkomen. Niet veel, want daar houden wij niet van, maar producten waarvan wij denken dat die interessant zijn voor lezers, delen we graag. Het gaat over het algemeen om anime dvd’s, manga’s of andere producten waar we persoonlijk ervaring mee hebben en waar we in geloven.

Als je op een gesponsorde link klikt en in de betreffende webshop spullen koopt, ontvangen wij een kleine vergoeding. Gesponsorde links worden in artikelen altijd duidelijk als zodanig aangegeven.

Samenwerken?

Promoten via Animeazing is heel goed mogelijk. Winacties waarbij we onze volgers blij kunnen maken met prijzen zoals filmkaartjes. Een persvoorstelling van een film of een dvd in ruil voor een blog of recensie… er zijn veel mogelijkheden voor een interessante samenwerking!

Enkele voorbeelden van samenwerkingen uit het verleden:

De mogelijkheden zijn altijd bespreekbaar. Kijk hier voor meer informatie of neem direct contact op!

Bekijk ook onze Facebook-pagina!

Onze partners

Wij werken met partnerprogramma’s van onderstaande bedrijven.

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

japanese movies CDJapan

Privacy

Animeazing draagt zorg bij de bescherming van persoonsgegevens en verstrekt deze aan derden alleen indien dit strikt noodzakelijk is. Cookies worden niet langer dan 1 maand bewaard.

Meer informatie kunt u lezen in onze privacyverklaring of opvragen via ons contactformulier.

Privacy Policy

Top
%d bloggers liken dit: