Pokémon I Choose You! in de bioscoop!

Pokémon I Choose You kwam in Nederland uit op 5 november en is deze week nog in een aantal bioscopen te zien. Tijdens deze speciale screening krijg je zelfs een Pokémon kaart! Ben jij al geweest? Check dit blog voor de overige data.

Dit nieuws was mij bijna ontschoten, maar de film Pokémon I Choose You is deze week in de bioscoop te zien! Voor zover ik kan zien is de Nederlands gesproken versie, Pokémon: Ik Kies Jou! op 8 en 11 november in diverse bioscopen in het land te zien. O.a. Pathé. Voor de overige bioscopen kun je hier even kijken.

De film volgt het verhaal van Ash over hoe hij Pikachu ontmoet. Pikachu mag hem totaal niet, maar Ash doet zijn best om vrienden met hem te worden. Samen zien ze een Ho-oh en beloven ellkaar die ooit te ontmoeten. Zo begint Ash aan zijn doel om alle Pokémon te vangen en Pokémon meester te worden!

Pokemon I Choose You voor nostalgie en plezier!

Ahh… de nostalgie. Veel van de bekende stemacteurs, zoals Christa Lips voor Ash, keren terug in de film. Net al Hilde de Mildt voor Jessie.

Tevens ontvang je in de bioscoop een Pokémon Card, die je kunt scannen en daarmee een karakter krijgt in het spel Pokémon: Ultra Sun & Ultra Moon.

Gemengd positief ontvangst.

Critici waren het niet allemaal eens over de keuze om Brock en Misty uit het verhaal weg te laten, maar toch opende de film in 2016 op nummer 1 in de Japanse box office. Men vindt de verhaallijn van de film wel sterker dan de voorgangers.

Ook bevat de film veel verwijzingen naar de serie van 20 jaar geleden.

De anime film Your Name is ook in de bios!

Trailer

Heb jij de film al gezien? Wat vond jij er van? Vertel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.