You are here
Home > Games > Pokémon World Championships 2016

Pokémon World Championships 2016

Dit weekend is niet alleen de ontknoping van Olympische Spelen 2016 in Rio, maar ook van een belangrijke wedstrijd voor de fanatiekste Pokémon gamers: de Pokémon World Championships in San Francisco. Ook in Nederland heb je weleens Pokémon toernooien, maar dit is pas het echte werk. De geldprijzenpot: 500.000 USD!

Pokémon World Championships zijn van 19 t/m 21 augustus. Daar is de droom van Pokémon trainer voor de deelnemers werkelijkheid geworden en het levert ook nog eens fijne prijzen op.

Ik ben niet zo’n fanatieke gamer die het kampioenschap wil gaan volgen, maar voor wie er wel interesse in heeft zijn er verschillende mogelijkheden om erbij te zijn als toeschouwer. Ervoor afreizen naar San Francisco is niet eens nodig. Ga zitten achter je pc of gebruik je tablet of smartphone, en maak gebruik van deze twee tips:

NicoNico?

Die eerste hoef ik denk ik niet uit te leggen, maar NicoNico is een Japanse videosite, wat je misschien kan afschrikken. Ook moet je een account aanmaken, maar ook dat is simpel. Je kunt eventueel ook je Facebook-, Twitter- of een ander account gebruiken om je te registreren. Daarnaast zijn er instructies in het Engels. Geen reden dus om in paniek te raken!

Als je een Pokémon fan bent hoop ik dat je wat hebt aan dit blog 🙂


Highlighted Image: Pokémon World Championship banner, Pokémon.com

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Yasumi
Ik ben Bozenka, anime fan in hart en nieren. Schrijven zit bij mij in het bloed. Het starten van dit blog bleek een uitstekend idee. Zo kan ik onder de naam 'Yasumi' naar hartenlust vertellen over anime en manga!
http://www.animeazing.nl

Wil je iets kwijt?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top
%d bloggers liken dit: