Vooruitblik op de anime herfst 2017

In het najaar loop ik graag door het bos, waar de bomen allerlei verschillende kleuren krijgen. Daarmee houdt het voor mij verder op. De herfst is mijn minst favoriete seizoen van het jaar. Echter is er in de lange avonden meer tijd voor manga en anime. Gelukkig komen er dit seizoen veel interessante nieuwe series. Zet je bord maar klaar, want in dit vooruitblik op de anime herfst 2017 bespreek ik de anime die mijn aandacht het meeste trokken. Zoals het derde seizoen van Food Wars!

Ik schrijf dit blog met een doos tissues naast de computer. Het gesnotter houdt maar niet op en ondertussen heb ik een dikke laag Vaseline op mijn geïrriteerde neus gesmeerd. Geen zorgen. Ik ga niet dood aan het vergif. De herfst is echt begonnen. Al weet ik soms niet welke jas ik aan moet trekken, omdat de zon gelukkig nog wat warmte over heeft. De grotere temperatuurverschillen hebben ongetwijfeld bijgedragen aan mijn verkoudheid.

Gelukkig is er plezierig gezelschap wanneer je je verveelt: anime. Aankomend weekend start alweer het nieuwe seizoen en ik heb al gezien dat er veel is om uit te kiezen. In het zomerseizoen heb ik weinig anime gekeken, maar dat zal nu wel weer goed gemaakt worden. Aangezien na mijn zomerseizoen preview bleek dat de meeste van die series niet legaal in Nederland beschikbaar, heb ik voor deze keer meer mijn best gedaan om die situatie nu te voorkomen.

Het is natuurlijk ontzettend teleurstellend wanneer je zin krijgt om een bepaalde serie te kijken, maar die je uiteindelijk niet kunt kijken. (Het kan wel, maar je moet inmiddels weten dat ik daar voor de website niets mee kan 😛 ).

Dus. Welke series kun je in het nieuwe anime seizoen verwachten?

Ancient Magus’ Bride

Genres: magie, slice of life, fantasie, shounen | Regie: Norihiro Naganuma | Studio: Wit Studio | Start: 8 oktober 2017

Ancient Magus’ Bride gaat over het meisje Hatori Chise, dat wordt gekocht door de onmenselijke magiër Elias Ainsworth. Ze begint een nieuw leven als zijn leerling en toekomstige vrouw. Maar is hij echt de brenger van het licht in haar duistere leven?

Deze magische anime trok mijn aandacht al toen er een mini serie verscheen op Crunchyroll, die verteld over de vroege jeugd van het meisje. Met name het personage Elias maakt mij heel nieuwsgierig naar deze serie. Doet een beetje denken aan Belle en het Beest, vind je ook niet?

Food Wars S3

Genres: ecchi, school, shounen | Regie: Yoshitomo Yonetani | Studio: J.C. Staff | Start: 4 oktober 2017

Zet je bord alvast maar klaar, want de smaakvolle anime Food Wars komt terug met een derde seizoen! Als je nog niet weet waar deze anime over gaat, lees dan dit review. Er is nog niets bekend over hoeveel afleveringen we krijgen, maar dat er een aantal heerlijke gerechten zullen worden geserveerd staat vast. Maar, het verleden is geen garantie voor de toekomst.

Zal het derde bord (want Shokugeki no Soma: San no Sara betekend Food Wars: The Third Plate) net zo goed smaken als de voorgangers?

Black Clover

Genres: actie, komedie, magie, fantasie, shounen | Regie: Tatsuya Yoshihara | Studio: Studio Pierrot | Start: 3 oktober 2017

Black Clover gaat over de jongens Asta en Yuno. Allebei zijn tegelijk achtergelaten bij dezelfde kerk en groeiden samen op. Ze beloven elkaar de volgende Emperor Magus te worden en in de eindstrijd als de twee sterkste tegenover elkaar te staan. Echter sluipt er een verschil in vaardigheden tussen hen in. Yuno is een genie met magie terwijl Asta helemaal geen magie kan gebruiken.

Deze shounen serie vol actie komt van de makers van diverse grote namen zoals Bleach, Naruto en Boruto. Het is even geleden dat ik een serie van dit genre heb gezien, maar ik heb er nu wel weer zin in.

En dit wil ik nog meer kijken.

Hiernaast wil ik nog het tweede seizoen van March Comes in Like a Lion kijken. Helaas is op dit moment nog niet bekend waar deze en de meeste andere series te zien zullen zijn. Dat wordt vaak op de valreep bekendgemaakt.

Toch wil ik je een tipje van de sluier geven door de interessantste trailers op een rijtje te zetten, waaronder die van het nieuwe seizoen van Kekkai Sensen.

Inuyashiki

Shoujo Shuumatsu Ryokou

Osomatsu-san 2

Hoozuki no Reitetsu 2

Te veel om te zien!

Als ik het zo natel komt het erop neer dat ik dit seizoen zeven anime series ga volgen. Of dat te veel wordt? Dat merk ik gauw genoeg! Vergeet ook niet dat er een aantal interessante series naar Netflix komen binnenkort.

Op deze pagina vind je een mooi overzicht van de series die dit seizoen van start gaan.

Welke anime ga jij dit seizoen kijken?

0 0 vote
Article Rating
Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
BakaMaster69
BakaMaster69
2 jaren geleden

Yes de hype is real?

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?


1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
%d bloggers liken dit: