You are here
Home > Muziek > MUSIC MONDAY | Pride Kakumei – CHiCOwithHoneyWorks (Gintama OP)

MUSIC MONDAY | Pride Kakumei – CHiCOwithHoneyWorks (Gintama OP)

Begin elke maandag goed aan de nieuwe school- of werkweek met anime intro’s of outro’s bij het ontbijt of tijdens je reis met het openbaar vervoer. Ieder maandagochtend staat een nieuwe muziek video voor je klaar, met als je verder klikt wat achtergrond informatie als je dat interessant vind! Deze week: Pride Kakumei van CHiCOwithHoneyWorks.

‘Pride Kakumei’ is de titel van de tweede intro, die in het derde seizoen van Gintama (2015/2016) te horen was. Het nummer is geschreven door HoneyWorks, een kring van getalenteerde artiesten die ontstond in 2009, bestaande uit onder meer de componisten Gom en Shito (tevens bassist), illustrator Yamako, gitarist Oji en drummer AtsuyuK!. In mei 2014 kwam daar de zangeres CHiCO en ging de groep onder de naam ‘CHiCOwithHoneyWorks’ verder.

HoneyWorks staat vooral bekend om het componeren van muziek met behulp van Vocaloids. Gezien ik deze muziek steeds leuker begin te vinden, en het vaker te maken heeft met anime, zul je er nog wel vaker iets over kunnen lezen op dit blog.

Het toffe van CHiCOwithHoneyWorks vind ik, naast hun leuke up-beat muziek, de videoclips die ze maken. Elke videoclip is haast een korte anime te noemen, omdat de fraaie animaties ook echt een verhaal vertellen die past bij het nummer.


Highlighted image source: utaite.wikia.com

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Yasumi
Ik ben Bozenka, anime fan in hart en nieren. Schrijven zit bij mij in het bloed. Het starten van dit blog bleek een uitstekend idee. Zo kan ik onder de naam 'Yasumi' naar hartenlust vertellen over anime en manga!
http://www.animeazing.nl

Wil je iets kwijt?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top
%d bloggers liken dit: