You are here
Home > Muziek > RADWIMPS maakt Weekly Shounen Jump muziekvideo

RADWIMPS maakt Weekly Shounen Jump muziekvideo

Radwimps Weekly Shounen Jump muziekvideo

De populaire Japanse band RADWIMPS publiceerde vandaag een bijzondere muziekvideo. Het liedje draagt letterlijk de naam ‘Weekly Shounen Jump’ en daarmee is eigenlijk alles gezegd. Wees één van de eerste die deze Weekly Shounen Jump muziekvideo ziet, en doe het snel: de video is slechts tot 10 mei te bekijken!

Weekly Shounen Jump is één van de populairste manga tijdschriften in Japan. Dit tijdschrift heeft veel van de favoriete series met zich meegebracht: Naruto, One Piece, Gintama en vele anderen. Dit liedje is een samenwerking tussen het tijdschrift en de band RADWIMPS.

En? Wat vind je er van? Prachtig, toch?

Alle beroemde helden die in het tijdschrift mochten passeren, zie je langskomen in de Weekly Shounen Jump muziekvideo.

Waar ken ik RADWIMPS van?

RADWIMPS is dezelfde band die de soundtrack van Makoto Shinkai’s nieuwe film Your Name/Kimi no na wa heeft geschreven. Het nummer ‘Zen zen zense‘ heb je vást al een keer gehoord.

Binnenkort komt er ook een Engelstalige versie van Zen Zen zense uit, ter gelegenheid van de Amerikaanse première van Your name!

Reageren.

Wil je meepraten over dit bericht? Dat kan op Facebook, Twitter of hier in de comments!

Bewaren

Yasumi
Ik ben Bozenka, anime fan in hart en nieren. Schrijven zit bij mij in het bloed. Het starten van dit blog bleek een uitstekend idee. Zo kan ik onder de naam 'Yasumi' naar hartenlust vertellen over anime en manga!
http://www.animeazing.nl

Wil je iets kwijt?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top
%d bloggers liken dit: