You are here
Home > Redactiepraat > Schrijf jij een gastblog over Dutch Comic Con?

Schrijf jij een gastblog over Dutch Comic Con?

Vandaag heb ik geen blog, maar een oproepje. Ga jij naar Dutch Comic Con op 25 maart en/of 26 maart, en vind je het leuk om jouw ervaring te delen? Dan kan jij Animeazing helpen! Nieuwsgierig naar wat je kan betekenen? Lees gauw verder voor meer info!

Ten eerste ben ik reporter op HAFF! Het is allemaal een beetje een impulsieve actie geweest, maar ik heb er geen spijt van. Ik ben nog nooit op het festival geweest, maar misschien juist daarom vind ik het super leuk en spannend om te doen! Ik ga tijdens het festival een aantal screenings en evenementen bezoeken, waarover ik blogs schrijf die dan op de website van HAFF verschijnen. Dat doe ik onder mijn echte naam (Bozenka).

Ik hoop zondag een blog klaar te hebben met filmtips die je kunt combineren met Dutch Comic Con, die 25 en 26 maart plaatsvind in de Jaarbeurs. Absoluut de moeite waard, als je toch in de buurt bent!

Wil je een Dutch Comic Con gastblog schrijven?

Dit heeft als consequentie dat ik, hoewel ik wel in de buurt ben, zelf niet naar Dutch Comic Con kan.  Daarom ben ik op zoek naar een gastblogger!

Ga jij naar de conventie, en lijkt het je leuk om jouw ervaringen op te schrijven? Ik geef je hierbij de kans om die op Animeazing te delen in de vorm van een ‘con report’.

Wat moet je doen?

  • Vertel wat je hebt gezien, gedaan en/of gekocht wat te maken heeft met anime.
  • Je hoeft geen blog ervaring te hebben, maar wel een stukje tekst van minimaal 300 woorden kunnen schrijven. Ik redigeer het verder voor je 😉
  • Maak enkele foto’s van het evenement, waar dat is toegestaan. Smartphone kwaliteit is voldoende.

Let op: je moet zelf je kaartje betalen.

Lijkt het je wat om een gastblog te schrijven?

Meld je voor 21 maart aan via info@animeazing.nl of via het contactformulier, en dan krijg je zo snel mogelijk bericht.

Yasumi

Ik ben Bozenka, anime fan in hart en nieren. Schrijven zit bij mij in het bloed. Het starten van dit blog bleek een uitstekend idee. Zo kan ik onder de naam ‘Yasumi’ naar hartenlust vertellen over anime en manga!

http://www.animeazing.nl

Wil je iets kwijt?

Top
%d bloggers liken dit:

Koekje erbij? Als je gebruik maakt van deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Yum! meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te maken. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten