Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Yasumi & Silerna over seiyuu: Daisuke Ono

Ono Daisuke

Inmiddels kennen Silerna en ik zijn stem uit duizenden. We hebben het al eens over één van zijn personages gehad. We hebben het óók al op over een naaste collega van hem gehad. Je voelt de bui waarschijnlijk al hangen. Dit blog gaat over de Japanse stemacteur Daisuke Ono!

Daisuke Ono, of ‘Ono D’ -zoals hij door fans wordt genoemd-, is één van de populairste seiyuu. Dat mag ook wel, want hij spreekt een aantal van onze favoriete personages in.

Hier een greep uit zijn uitgebreide CV:

Silerna: “Daisuke Ono heeft een prachtige lage stem. Zijn stem herken meteen als ik een anime kijk. hij heeft ook zoveel verschillende maar leuke personages ingesproken! Vele van die personages doet mijn hartje sneller van kloppen.”

Yasumi: “Verschillende personages, dat zeer zeker. Coole, sexy personages waar je vrijwel meteen respect voor krijgt. Echter, zijn maffe personages zoals Handa en Juushimatsu fan ben van ‘Ono D.’. Dat soort rollen zijn voor hem gegoten, en altijd hilarisch.”

Ter illustratie twee filmpjes met in de eerste Daisuke Ono in de rol van Handa-san in Barakamon. In het tweede filmpje is hij in de rol van Shizuo.

(tekst gaat hierna verder)

Veel samen met Hiroshi Kamiya.

Ono-san spreekt nog vele andere bekende personages. Opvallend zijn de rollen die hij speelt samen met collega Hiroshi Kamiya. Samen horen ze toch wel tot ‘de top’ van de Japanse stemacteurs van dit moment.

Daisuke Ono zingt ook nog!

Last but not least, heeft Daisuke Ono een redelijke zangcarrière. Geen wonder dat hij vaak een rol heeft in series zoals Uta no Prince-sama (Kira Sumeragi vanaf het 2e seizoen).

Yasumi: “Een van mijn favoriete nummers van hem is het onderstaande ‘Delight’. Not bad, right? ;)”

Bozenka

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: