You are here
Home > Blog > Silerna’s 5 favoriete characters

Silerna’s 5 favoriete characters

Iedereen heeft ze vast wel, die personages die boven alle andere uitspringen of juist het buitenbeentje die jij toevallig wel ziet! Ik lees zoveel manga’s dat ik niet weet waar ik moet beginnen. Naja eigenlijk valt het wel mee, ik erger me meer aan characters dan dat ik ze leuk vind 😉 . Dit is mijn top 5 , alhoewel ik ze niet echt een ranking geef omdat ze allemaal even raar,grappig,leuk zijn.

Elizabeth – Gintama

Tja, ik houd nou eenmaal van rare karakters, dit is er absoluut 1!
Ontmoet Elizabeth! De rare …trusty sidekick van Katsura.

Maar wat is ‘het’ nou? Een eend? Een pinguin? Ik zeg zelf pinguin want die vond ik altijd al leuker.Sowieso weten we vrij weinig over dit wezen.Behalve dat er eigenlijk een man onder het pak zit. Dat zie je overduidelijk als Elizabeth rent,zit of in de lucht hangt. vieze harige benen komen dan onder het witte laken vandaan.
Praten doet ze niet, communiceren gaat via grappige tekstjes op houten bordjes die ze in de lucht houd. Dus van grappige tot enorme actie is zeker te spreken (vooral grappig).

Shizuo Heiwajima – Durarara!!

De sterkste uit zijn wijk Ikebukuro (Tokyo) , terwijl hij een ontzettende hekel heeft aan geweld is hij toch geen vreemde ermee. Het gooi en smijt werk is dan ook geen probleem voor Shizuo.
Maak hem niet kwaad want dan kan je beter rennen , of weg duiken voor wat er gegooid gaat worden! Ik lig dan ook weer elke keer in een deuk met zulke scenes, de meest rare dingen vliegen in het rond. Van vliegende frisdrank automaten en het gemep met verkeersborden is gewoon onmogelijk, maar wel grappig. Met een hoop serieuze scenes breekt zo’n gevecht tussen Shizuo en Izaya even , die hij vreselijk haat.

Goku – Dragonball

Wie kent hem niet? Goku was mijn grote held toen ik als kind keek naar Dragonball Z op de tv, en dat is hij nog steeds. Ook al kan hij een onwijze halve zool zijn met al zijn grappen en grollen. Ondanks dat een hoop fans zich ergeren aan hem en liever een serieuzere held hadden gehad is hij wel dé ultieme held van de hele serie.
De enige serie tot compleet op mijn harde schijf mee op vakantie gaat (en omdat er verder geen plek opdat ding is voor meer series)…maar Goku zal voor altijd mijn favoriete idiote held zijn!

Poyo – Poyopoyo Kansatsu Nikki

2 woorden : TE SCHATTIG!!!!! -valt achterover-

Hirata Mihane – Seishun Otome Banchou!

Omdat ik vele heldinnen van manga’s veel te irritant en hulpeloos vind is dit even een hele andere heldin!
Maak kennis met Hirata Mihane, een raar geval dat alles behalve meisjesachtig is. Echter heel veel jongens vinden haar juist eng of ontzettend vreemd.
Niet dat ze Hirata ze nodig heeft, want ze kan haar eigen hachje wel redden! Sterker nog, Hirata is het type persoonlijkheid dat juist de meeste jongens hebben in manga’s
Toen ik deze manga’s zag op me app sprak het me gelijk al aan. En had gelijk, elk hoofdstuk waar deze heldin in zit maakt je vreselijk aan het lachen , of het grappig is of juist uit medelijden…dat maakt niet uit! Toch?

Silerna
Hobby illustrator, blogger , comic maker en big manga fan.
http://silerna.nl

Wil je iets kwijt?

Top
%d bloggers liken dit:

Koekje erbij? Als je gebruik maakt van deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Yum! meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te maken. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten