Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Yasumi & Silerna praten over: Takumi Usui

Kaichou wa Maid-sama Usui Takumi
Er zijn van die personages die je gewoon niet vergeet. En iedere keer wanneer die naam opduikt, moet je lachen. Een van onze favoriete personages waar we nog regelmatig over praten, is Takumi Usui. Hij is het hoofdpersonage in de shoujo serie Kaichou wa Maid Sama naast Misaki Ayuzawa.

Usui is een van de populairste jongens op Seika High, eens een jongensschool, maar nu gemengd. Misaki is daar president van de leerlingenraad. Usui is overal goed in, maar verveelt zich stierlijk. Daarom maakt zijn schoolleven interessant door haar te plagen.

Van het een komt het andere natuurlijk, maar voor zo’n type als Usui wil je natuurlijk niet te snel toegeven aan je gevoelens… Toch?

Fun fact:

Takumi Usui is ingesproken door de stemacteur Nobuhiko Okamoto. Hem heb je ook gehoord als Rin Okamura (Blue Exorcist), Katsuki Bakugou (My Hero Academia) en Yuu Nishinoya (Haikyuu!!)

Baka Usui in een notendop

Silerna : “Het is zo’n idioot! De koning van de gekke gezichten en droge opmerkingen! Als iemand daar goed in is, is het Usui wel! “

Yasumi: “Ik vind hem echt geweldig. Alleen al zijn gezichtsuitdrukkingen maken me aan het lachen.”

Silerna: “Die droge kop van hem zegt eigenlijk genoeg. Zeker in chibi vorm.”

Yasumi: “Zou het iets te maken hebben met dattie blond is? 😛 “

Hij kan ook cool zijn!

Het is dan ook niet zo heel vreemd dat Misaki hem heel irritant vind. Hij bemoeit zich altijd met haar. Toch laat hij – zo af en toe – van een coole, lieve en beschermende kant zien.

Maar toegegeven, zijn droge humor blijft in onze ogen het leukste wat er is!

Kan jij je nog iets herinneren van Kaichou wa Maid-sama? Wat was jouw favoriete scène?

Check ook Silerna’s blog over de serie op haar site.

Bozenka

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: