Maak kennis met: TeddyLoid [Anime Con 2019 concert #1]

Anime Con heeft tot nu toe drie muzikanten aangekondigd. Twee daarvan zijn bekend met het produceren van anisongs (anime songs). Myth & Roid en Teddyloid. In twee blogs ga ik jou meer vertellen over deze artiesten. Heb je nog nooit van ze gehoord? Lees dan verder. In dit blog: Teddyloid!

Als je nog nooit van het nummer ME!ME!ME! hebt gehoord, dan heb je onder een steen geleefd. De videoclip maakte deel uit van een serie onafhankelijke animatiefilms uit 2015. Gemaakt door TeddyLoid en Daoko, kreeg deze specifieke clip uit de serie de meeste aandacht van het internet.

Voor fans van elektronische muziek, Vocaloid en EDM is zijn komst naar AnimeCon zeer interessant. Met onderstaande World Tour Movie (2017-2018) krijg je alvast een indruk van hoe hij live is.Veelzijdige muziek producer

TeddyLoid is producer en DJ die al meer dan 10 jaar actief is. In samenwerking met verschillende artiesten heeft hij veel bekende soundtracks en liedjes gemaakt. Panty and Stockings en 18if. Hij heeft in zijn carrière ook samengewerkt met Kiss, MIYAVI en zelfs Lady Gaga.

Verder is hij heel bekend als Vocaloid producer. Hij heeft gewerkt met Hatsune Miku en AI. Een aantal liedjes van de anime Mekaku City Actors (Kagarou Project) zijn ook door hem geproduceerd. Zijn versie van Outer Science vind ik heel erg tof. Eén van mijn andere favoriete TeddyLoid tracks is Winners met Giga en Reol. Ik hoop dan ook dat hij deze twee nummers zal draaien tijdens AnimeCon!

TeddyLoid treed vrijdag op

Genoeg met lezen. De beste introductie van een artiest is natuurlijk…via de muziek! Hieronder een aantal van mijn favoriete tracks.

Interessant? TeddyLoid staat vrijdagavond op de stage van AnimeCon.

Meer info:

ME!ME!ME! ft. Daoko

Let op: it’s not safe for work.


Winners ft. Reol & Giga


Outer Science TeddyLoid arrange ft. JIN & ONE


Red Doors ft. Yoshikazu Mera (18if)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.