You are here
Home > Redactiepraat > Time to cringe: mijn AMVs van 9 jaar geleden

Time to cringe: mijn AMVs van 9 jaar geleden

Mijn amvs die ik 9 jaar geleden maakte

Uhm. Het is tijd voor een beetje cringe. Negen jaar geleden probeerde ik iets uit dat nog steeds in een verre hoek van het internet zweeft. Zoals je weet ben ik een groot fan van AMVs. En dus besloot ik toen om zelf die zelf te gaan maken. In dit blog onthul ik mijn AMVs van 9 jaar geleden…

Ik denk dat ik toen dacht; “AMVs maken…dat wil ik ook!”. Beide zijn gebaseerd op de film Final Fantasy VII Advent Children. Vermoedelijk had ik die film pas daarvoor gezien en zat die vers in het geheugen om daarmee een muziek video te maken. Uiteindelijk kwam het nooit van deze ambitie en bleef het bij deze twee AMVs.

Dan verlaat ik nu even de kamer zodat jij kunt genieten van mijn cringy AMVs. Ik hoef ze niet per sé meer te zien. Mind you, ik was toen 18 jaar. De kwaliteit van de filmpjes is om te huilen. Sorry daarvoor…

Zelfs met een intro…

…die bijna langer is dan de AMV zelf XD. Omg, ik moet er echt om lachen. Op zich zijn ze best oké als je die intro even overslaat… Vooral het Flash filmpje is wel geinig met de timing van de muziek met de clips. Die andere… mogelijk is die nog wel wat ouder, want in de omschrijving schreef ik dat het mijn eerste AMV ooit is.

Niet slecht voor een amateur, denk ik?

Snel vergeten en weer door.

Maar verder…om snel weer te vergeten. In dit blog vind je het betere werk, dus als je van meer en betere AMVs wil genieten, moet je daar wezen.

Op de hoogte blijven?

Volg Animeazing op Facebook of Twitter!

Yasumi
Ik ben Bozenka, anime fan in hart en nieren. Schrijven zit bij mij in het bloed. Het starten van dit blog bleek een uitstekend idee. Zo kan ik onder de naam 'Yasumi' naar hartenlust vertellen over anime en manga!
http://www.animeazing.nl

Wil je iets kwijt?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top
%d bloggers liken dit: