Yasumi & Silerna over toffe personages: Shizuo

Silerna en ik kletsen eindeloos over van alles en nog wat. Dat gaat natuurlijk vaak over anime en manga. Uit deze gesprekken komt dan vanzelf inspiratie voor nieuwe blogs. Daarom hebben wij een de blogreeks ‘Yasumi & Silerna over…’ in het leven geroepen. De komende weken gaat het over de personages waar wij veel met elkaar over praten. In dit blog gaat het over Shizuo uit Durarara!!

Shizuo Heijwajima is de beruchtste barman en bodyguard van Ikebukuro. Hij heeft een hekel aan geweld, maar als je hem irriteert schroomt hij niet om het te gebruiken. Zeker als je ‘Izaya’ heet. Shizuo wil je echt niet als vijand,h  want je krijgt verkeersborden, drankautomaten en auto’s naar je hoofd. Of je mag zelf vliegen. Zelfs de Yakuza kunnen maar beter geen ruzie zoeken met Shizuo, want dan kunnen ze hun motor vaarwel zeggen. Silerna en ik zijn het er over eens: hij is het coolste personage van Durarara!!. Nee, hij is zelfs één van de coolste personages in anime die wij ooit gezien hebben.

Gelukkig voor ons raakt Shizuo vrouwen dan weer met nog geen vinger aan. Zelfs als je zelf niet deugt, weigert hij je pijn te doen. Echt een man van je dromen, vind je niet? Geen wonder dat wij elke keer in ‘fangirl mode’ gaan als we hem zien. Dit is niet de enige reden, maar voor we verder vertellen is het tijd voor een paar video’s:

(de tekst gaat verder na de video’s)

Silerna over Shizuo:

Ik lig al naast me stoel zodra er iets begint de vliegen of gegooid gaat worden. Of simpelweg als Shizuo begint te schreeuwen en gaat meppen met borden. Shizuo’s baas Tom kent hem als geen ander, wat het ook hilarisch maakt. Zodra er iets niet goed gaat, doet Tom snel een stapje achteruit, doet snel een schietgebedje of houd zich simpelweg afzijdig voordat Shizuo begint te knokken. Niet te vergeten dat Shizuo ook nog eens Tom’s bodyguard is, maar hij mag best de mijne zijn…

Dankzij dat hele korte lontje kijkt hij eigenlijk nooit vriendelijk maar een beetje norsig..toch zou ik zo’n sexy bartender met zo’n mooie stem graag aan mijn zijde willen hebben.

Yasumi over Shizuo:

Haa…..ik wil ook wel zo’n blonde, sterke bodyguard naast me. Sorry Sil, maar ik pik hem van je :P. Dan zal ik me altijd veilig voelen als ik me op straat begeef. Hij is daarnaast ook gewoon een knapperd. Het is alleen jammer dat ik Silerna en andere vrouwen zélf bij hem weg moet slaan…. XD

Daarnaast vind ik het grappig wanneer Shizuo ineens met dingen begint te gooien, zomaar de deur van een busje ‘leent’ of letterlijk met de deur in huis valt.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

0 0 vote
Article Rating
Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?


0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
%d bloggers liken dit: