Top 3 favoriete stemacteurs van Yasumi & Silerna [2]

Vorige week hadden wij een top 5 gemaakt van onze favoriete anime personages. In het blogartikel van deze week hebben we het over de top 3 favoriete stemacteurs waar Silerna en ik dit jaar over schreven.

Dit is alweer het laatste Yasumi & Silerna blog van 2017! We hebben heel veel besproken, gelachen en gefangirled (is dat wel een normaal woord? XD ). Natuurlijk gaan we in het nieuwe jaar verder met nieuwe personages, acteurs en actrices, en andere leuke onderwerpen.

Toch willen wij het nog één keer hebben over de leuke stemacteurs die wij dit jaar hebben gesproken. Deze top 3 is in willekeurige volgorde, want we vinden ze allemaal even getalenteerd.

Lees hier onze top 5 anime personages, als je dat nog niet hebt gedaan.

Yasumi: wie doen we als eerste? XD

Silerna: goeie

Yasumi: ze zijn allemaal goeie XD

Silerna: ff kijken wie we allemaal gehad hebben

Yasumi: Sugita moet er in… en Kaji ook =3

Silerna: en ik wilde Kamiya zeggen lol, want …yato >///<

Yasumi: dan wordt het die drie XD

Silerna: das snel XD

Tomokazu Sugita

Want wie anders dan hij kan Gintoki zo perfect inspreken. Het is zo erg zelfs dat we de stem van Tomokazu Sugita altijd associëren met Gin, ook als hij andere personages inspreekt. Dat terwijl hij ook een veelzijdige stemacteur is.

Dit interview is met Daisuke Sakaguchi (Shinpachi), Tomokazu Sugita (Gintoki) en Rie Kugimiya (Kagura). De interviewer is overigens Kenichi Suzumura (Sougo)!

Yuki Kaji

Hij heeft last van het ‘superhelden syndroom’, dat hij in veel anime de hoofdrol speelt. Zoals bijvoorbeeld Eren in Attack on Titan en Meliodas in The Seven Deadly Sins. Vind je het gek? Yuki Kaji is heel goed in wat hij doet.

Echter denk ik bij hem vooral aan schattige personages die hij heeft gespeeld, zoals Bananya of Yukine in Noragami <3

Ook in seiyuu live shows weet hij de show te stelen, of zijn slippers…

Hiroshi Kamiya

Levi in Attack on Titan, Yato in Noragami of Izaya in Durarara!!… ik denk dat Hiroshi Kamiya veel van ieders favoriete anime personages heeft ingesproken. Dan moet deze stemacteur natuurlijk ook in deze top 3 komen.

Wie is jouw favoriete Japanse stemacteur of stemactrice? Laat het ons weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.