Top 3 rare anime kerstmannen [11]

Kerst is niks zonder kerstman. Wie moet anders de cadeaus onder de kerstboom leggen en de melk met koekjes eten? Nou goed, de kerstman is meer iets Amerikaans, maar ook wij zijn er gek op. In Japan is dat niet anders. Uiteraard komen er in anime ook kerstmannen voorbij. Alleen niet altijd zoals jij die kent…dit is mijn top 3 rare anime kerstmannen.

Nou ja, top 3. Dit zijn eigenlijk de enige drie die ik ken die op een niet zo traditionele manier zijn weergegeven. Zeker als je Gintama hebt gezien, zie je de kerstman met andere ogen.

Rare anime kerstmannen #3: natuurlijk komt de Kerstman uit Finland

Rare anime kerstmannen Hetalia

De kerstman woont in Finland. Dat heeft Hetalia goed begrepen. In deze anime moeten alle personages een bepaald land voorstellen. En uiteraard is Finland verkleed als kerstman. Vooral de cadeaus die hij meeneemt zijn nogal opvallend.

Rare anime kerstmannen #2: deze kerstman is geen kindervriend

In Sword Art Online verschijnt ook een kerstman. Wat in eerste instantie lijkt op een gemoedelijke kerst aflevering veranderd echter na een tijdje in een drama. Nee, deze kerstman is geen kindervriend.

Rare anime kerstmannen #1: ontmoet Ben het rendier

Vreemde anime kerstmannen in Gintama

Ongetwijfeld is de kerstman en zijn rendier in aflevering 37 de vreemdste verschijning die ik ooit in een anime ben tegengekomen. Vooral Ben, het ‘rendier’. Ook hun gedrag is niet normaal te noemen. That’s Gintama for you.

Ben jij een rare kerstman tegengekomen in een anime of manga? Vertel het in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.