Top 5 anime outro’s lente 2017

Na de intro’s van dit voorjaar is het de beurt aan de outro’s. Gewoonlijk sla ik ze over, want tijd is goud waard en er zijn nog meer afleveringen die ik daarna wil kijken. De nummers in de Top 5 anime outro’s lente 2017 lijst zijn een uitzondering op die regel. Voor deze blijf ik graag een minuutje langer zitten. Heb jij een paar minuten om de volgende vijf anisongs te beluisteren?

De intro’s gemist? Hier zijn ze!

Wist je trouwens al dat Animeazing een YouTube kanaal heeft? Zelf plaatsen we (nog) geen video’s, maar ik heb wel een aantal afspeellijsten gemaakt. Zo verzamel ik in deze lijst de Japanse muziek die ik persoonlijk het beste vind.

Een kwestie van smaak natuurlijk, maar wie weet vind je nog iets leuks… net als in de onderstaande top 5!

#1: XY – We Gotta Fight (Gintama. Rebroadcast ED)

Dit seizoen is er geen nieuw Gintama seizoen. Wel een herhaling van een reeks oudere afleveringen. Oude of nieuwe afleveringen…het is een ongekend vermakelijke serie. Net zo vermakelijk (vind ik) zijn de intro’s en outro’s van de serie.

De outro van de rebroadcast trok meteen mijn aandacht. Het klinkt apart, maar is ook super catchy. Ik hou hier wel van!

#2: After the Rain – Anti-Clockwise (Clockwork Planet ED)

Clockwork Planet heb ik geprobeerd te kijken, maar na twee afleveringen vond ik het nog steeds niet interessant genoeg om het verder te kijken. Tijdgebrek speelt ook parten, jammer genoeg.

De enige reden waarom ik de serie wou kijken is vanwege de outro. Het muziek duo After the Rain heb ik in korte tijd zien uitgroeien tot een hit. Anti-Clockwise en Kaidokufunou (intro van Atom the Beginning) kwamen allebei tegelijk uit. Dit nummer is mijn favoriet!

#3: Saeki Yusuke – Takai Tokoro (Yowamushi Pedal: New Generations ED)

Mijn nummer drie is een outro van een anime die ik nog niet heb gezien. Toen ik echter alle outro’s van dit seizoen beluisterde viel dit erg in mijn smaak.

Het is catchy, fris en vrolijk. Erg toepasselijk voor een sport anime.

#4: fhána – Moon River (Uchouten Kazoku S2 ED)

fhána is één van mijn favoriete Japanse zangeressen. Ik vind dat ze een mooie stem heeft en haar liedjes klinken vaak vrolijk.

Moon River is een stuk melancholischer. Je komt er lekker mee tot rust na de hectische gebeurtenissen in Uchouten Kazoku.

The Oral Cigarettes – Tonari Au (Sakurada Reset ED)

Is Sakurada Reset een coole anime? Ik weet het niet. Ik heb het niet gezien. The Oral Cigarettes vind ik wel een hele coole band. Ik maakte kennis met de band via Noragami Aragoto (de intro).

Dit nummer is rustiger, maar het laat wel mooi de bijzondere stem van de zanger horen. We zullen de band ongetwijfeld vaker tegenkomen aan het begin of aan het eind van een anime.

Tot de volgende keer!

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: