Top 5 Winter Anime 2018 outro’s

Ieder seizoen trakteert ons met een liedje van Aimer. Dit keer als een outro voor een anime over een controversiële romance. Weet je al waarover ik het heb? In dit blog kun je de winter anime 2018 outro’s beluisteren die mij opvielen.

Oh wauw. Wat kijk ik weer weinig anime dit seizoen. De grote boosdoener is school. Op 3 maart moet ik een opdracht inleveren voor school, dus ik ben keihard bezig om die deadline te halen. Ik snak naar ontspanning, dus ik weet wat ik na 3 maart ga doen…

Het is wel prettig om goede muziek op de achtergrond te hebben, dus het kon geen kwaad om de outro’s van dit seizoen te beluisteren.

After the Rain: ‘Ref:rain’ door Aimer

Ik schiet iedere keer rechtop in mijn stoel, wanneer ik de Engelse titel Koi wa Ameagari no You ni voorbij zie komen. Want het kan net zo goed gaan over de unit van het muzikale duo Mafumafu en Soraru.

Deze anime gaat over de verboden liefde tussen een student en de manager van het restaurant waar zij werkt. Deze anime is helaas niet officieel in Nederland te kijken, maar deze outro door Aimer vind ik super!

Violet Evergarden: ‘Michishirube’ door Minori Chihara

De outro van Violet Evergarden trok onmiddellijk mijn aandacht als een mooi, klein liedje. Ik vind het prachtig gezongen en het nummer geeft een weemoedig, melancholisch gevoel. Deze MV lijkt bovendien op een live action versie van de serie, vind je niet?

Ik heb nog geen tijd gehad om alle afleveringen die tot nu toe uit zijn te kijken. De recensie gaat er desondanks komen want de eerste twee vond ik al heel goed!

Seven Deadly Sins 2: ‘Beautiful’ door Anly

Deze beautiful outro is zeker iets om naar uit te kijken als je – net als ik – wacht op de release van het tweede seizoen op Netflix. De verleiding is groot om de afleveringen, die al in Japan worden uitgezonden, te downloaden. Ik wil de afleveringen binnen 24 uur kunnen zien. Zou het lukken?

Ondertussen kunnen we wel genieten van deze mooie track.

Lees dit review over het eerste seizoen!

Kokkoku: ‘Asayake to Nettaigyo’ door Boku no Lyric no Bouyomi

Net als de intro van Kokkoku, is deze outro heel stijlvol en uniek. Ik hou wel van het sfeertje dat dit liedje creëert. En nogmaals: het maakt mij nieuwsgierig naar deze serie zonder goed te weten waar het over gaat.

Ancient Magus Bride ED2: ‘Tsuki no mou Hanbun‘ door AIKI & AKINO from bless4

Visueel valt de outro mij heel erg tegen. Eigenlijk vallen de intro’s en outro’s van Ancient Magus’ Bride mij allemaal een beetje tegen. De serie is ontzettend mooi, maar de intro’s en outro’s vind ik niet bijzonder. Ze hadden bij deze outro op zijn minst beelden kunnen gebruiken uit de serie om het wat interessanter te maken. Dat doen ze hier namelijk wel.

Het liedje zelf vind ik in dit geval wel mooi, dus ik vind het zonde dat ze hier niet meer van hebben gemaakt.

Wat is jouw favoriete outro van de winter anime dit seizoen? Reageer!

Voor de winter anime intro’s van 2018 kijk je hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: