Twee weken blogvakantie

Je leest het goed. Ik neem twee weken vakantie van het bloggen. Even tijd vrij maken om andere dingen doen. Dat betreft fun en verplichtingen. Maar niet getreurd: vanaf 1 april verschijnen op maandag en vrijdag weer de nieuwste anime blogs!

Een writers block. Iedere schrijver heeft daar wel eens last van. Ik kamp daar al een hele maand mee. Zoiets is behoorlijk vervelend, zo’n writers block. Ik zit vol leuke ideeën, maar als ik voor de computer ga zitten, lukt het schrijven niet. Geen inspiratie. Gewoon helemaal leeg.

Gelukkig had ik nog genoeg blogs op de plank liggen, die ik kon publiceren. Nu is die plank helaas leeg. Een goed moment om een pauze in te lassen.

De komende twee weken heb ik ook een aantal activiteiten waardoor bloggen erbij in schiet.

Skiën en wellness: geen tijd voor blogs!

Donderdag sta ik op de latten! Met mijn werkgever ga ik een dagje skiën in Semmering – dat is ongeveer een uur van Bratislava. Ik heb er ontzettend veel zin in, maar ik ben ook wel een beetje nerveus. Het is minimaal 15 jaar geleden sinds ik dat voor het laatst gedaan heb. Zal ik dat verleerd zijn?

Als Gintama fan moet ik wel voortdurend aan de beruchte Vacation Arc (aflevering 237-238) denken. Ik weet niet of ik daar zo blij mee ben…*ahum* ja, Gintama is een serie die je niet zo snel vergeet… in meerdere opzichten.

Anyway. De week erna heb ik mijn ouders op bezoek en gaan we naar een nabijgelegen wellness centrum. Ook dan zal ik niet veel tijd hebben voor blogs. Dit is dus ook een reden dat ik twee weken pauze neem van het bloggen!

Daarna hoop ik weer fris en fruitig te zijn. Vol inspiratie voor nieuwe blogs!

Tot later 🙂

Anime reviews lezen?

0 0 vote
Article Rating
Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?


0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
%d bloggers liken dit: