Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

UPDATE: Daniël schuift aan als nieuwe schrijver & anime weer in de bios

In deze turbulente tijden is het soms lastig om rust te vinden. Zorgen om COVID-19, de economische gevolgen van de quarantaines en racisme… het zijn allemaal serieuze en moeilijke dingen, die absoluut belangrijk zijn, maar ook vermoeiend kunnen zijn. Ontspanning is nu belangrijker dan ooit en ik wil daar met ANIMEAZING.nl aan bijdragen. In dit blog een korte samenvatting van het afgelopen nieuws over anime en onze website.

Sinds maart werk ik thuis en ik heb ondervonden hoe lastig het kan zijn om dat te balanceren met je huishouden en ontspanning. Het is even schakelen en uiteindelijk leer je het wel, maar ik had meer tijd en energie nodig om te wennen dan ik had verwacht. Ik ben blij dat ik ondanks de uitdagingen toch door kan gaan met deze website. Gelukkig heb ik nu drie maanden vakantie en daar maak ik goed gebruik van. De extra vrije tijd heb ik de eerste twee weken van juni echter niet in de website gestoken, maar juist om de laptop een paar dagen uit te laten. Ik was er echt even doorheen. Soms heb je dat, hè? Het is dan heel belangrijk om een stap terug te doen en wat anders te doen.

Heb ik dan helemaal niets gedaan? Oh nee hoor, ik heb veel gedaan alleen in een rustiger tempo. Er kwamen minder vaak blogs online, maar heb ik wel veel technisch onderhoud gedaan aan de website. Nu is Animeazing weer in top conditie en kunnen de nieuwe blogs weer komen. Het grote goede nieuws is dat ik daar meer hulp bij krijg, waar ik heel dankbaar voor ben. Er is namelijk nog een schrijver bijgekomen. Ik laat hem nu aan het woord om zich voor te stellen

Schrijver Daniël stelt zich voor

Hallo allemaal, ik ben Daniël. Ik ben een nieuwe schrijver op ANIMEAZING.nl! Ik ben 20 jaar en ga volgend jaar studeren in Eindhoven. Ik hou van lezen, anime en wandelen. Mijn favoriete serie is Hunter x Hunter. Ik ga zeker veel over shounen schrijven en ik hoop ook “VS-battles” het leven in te roepen. Ik hoor graag waar jullie interesse in zouden hebben!

Mijn vrienden vinden dat ik qua persoonlijkheid op Shalnark van HxH lijk. Daarom heeft mijn vriend deze tekening voor me heeft gemaakt 🙂 Hij heeft nog veel meer werk op Twitter@Godhandtemple.

Meer variatie in anime content

Met de bijdrage van Daniël kun je de komende tijd meer blogs over shounen verwachten. Daar ben ik heel blij mee, want dat betekent dat er meer variatie komt in het soort content dat je op ANIMEAZING.nl kunt vinden. Begin dit jaar is Nenya voor de website begonnen, en ik ben heel blij met haar bijdrage tot nu toe.

Mijn persoonlijke smaak is heel breed, maar daardoor vind je wellicht niet genoeg artikels over het soort anime dat jij het leukst vind. Ik heb helaas ook niet genoeg tijd om het aantal blogs te schrijven dat ik zou willen. Door ruimte te geven aan andere schrijvers, hoop ik op een gezonde variatie aan artikels. Of dat gaat lukken? Hou de website de komende tijd in de gaten om het te controleren ^.^

Wil je ons helpen? We zoeken nog!

Lijkt het jou leuk om te schrijven over anime, en zoek je naar een goed belezen platform om dat te doen? Ben je goed op de hoogte van het laatste nieuws rond anime of heb je graag een mening over films en series? ANIMEAZING.nl is blij met jou bijdrage! Kijk hier voor meer informatie, en laat ons weten als je wil helpen 🙂

Anime terug in de bioscoop!

Je hebt het ongetwijfeld al gemerkt dat de bioscopen weer open zijn. Dat vind ik natuurlijk fantastisch nieuws. Met alle maatregelen kun je met een gerust hart naar de film en voor anime fans is er ook al wat. MY HERO ACADEMIA: TWO HEROES, de film uit 2018 draait momenteel in verschillende bioscopen. Doordat ik even vakantie heb genomen van het bloggen en updaten van pagina’s, is onze bioscoop agenda nog niet actueel. Kijk daarom naar de website van Periscoop of Biosagenda.nl om te zien waar je de film kunt zien.

Lees hier de recensie over MY HERO ACADEMIA (de serie).

MY HERO ACADEMIA: HEROES RISING komt naar verwachting vanaf 16 juli in de bioscoop.

Vanaf 30 juli kun je de film van Masaaki Yuasa RIDE YOUR WAVE zien.

Vakantiestemming, ook met anime

Uiteraard blijven we interessante artikels publiceren, maar doen dat met een relaxte vakantiestemming. Dat wil zeggen dat we niet meer in een vast wekelijks schema publiceren. Anime loopt niet weg en het is natuurlijk ontspanning. Maar wees gerust, met bovenstaande films in de bioscoop en het zomerseizoen in aandacht, is er voor ons genoeg om over te schrijven en voor jullie om dan te lezen.


Dat was het weer!

Vond jij dit leuk? Het grootste compliment is een fooi! Deze website draait op passie en plezier, maar het onderhouden van een website kost geld. Dankzij jouw bijdrage kunnen we Animeazing.nl elke dag ietsje beter maken. Dankjewel o((>ω< ))o


Like onze Facebook pagina of volg ons Twitter.

Wil je nog iets kwijt? Reageer hier beneden!

Bozenka

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: