You are here
Home > Site Updates > UPDATE | Oude blogs, reviewsysteem en…een mascotte???

UPDATE | Oude blogs, reviewsysteem en…een mascotte???

Sinds vorige week maandag draait de website op een self-host server en dat betekent voor mij meer werk, maar ook meer vrijheid om de site naar eigen idee in te richten. Sinds gisteren zijn de statistieken van de oude site met deze site gekoppeld, en dat betekent dat de migratie voltooid is. Yahooooo!

Maar wat nu? Wat zijn de plannen voor de rest? Als je dat wil lezen, moet je gauw verder lezen šŸ™‚

Bloggen, bloggen en…bloggen!

Het belangrijkste is natuurlijk dat ik me volledig kan gaan concentreren op het bloggen. Dat is, met de tropische temperaturen van deze week, nog niet erg makkelijk. EĆ©n pluspuntje: ik moet nog veel oude blogs voorzien van SEO-gegevens en dan kan ik net zo goed de hele tekst een update geven. De ‘nieuwe’ blogs die je voorbij ziet komen, kunnen even goed afgestofte blogs zijn uit de verhuisdoos!

Zoeken naar een reviewsysteem.

Als je hebt opgelet, zag je de afgelopen week een bericht voorbij zien komen over dat ik een nieuw reviewsysteem had. Zo ja, dan zag je ook dat het bericht plotseling weer was verdwenen. Toen ik de widget wou installeren, bleek het toch niet helemaal te zijn wat ik ervan gehoopt had…oeps. Terug naar de werk tafel ermee. Ik moet dus nog even verder zoeken naar een reviewsysteem dat past en ook goed werkt.

Aangezien ik de rest van de week moet werken en ik deze zaterdag naar Abunai ga, verwacht ik dit pas volgende week te kunnen realiseren. Nog even geduld dus, als je zit te wachten op nieuwe recensies van Animeazing.

Een mascotte?

Tenslotte ben ik nog met iets leuks bezig. Kijk hier maar:


Mascot ‘Tama’ – conceptart by YasumiChan91 on DeviantArt

Dat zie je goed! Ik ben bezig een mascotte te bedenken voor Animeazing. Wanneer het er daadwerkelijk komt, weet ik niet. Dit is de eerste schets van een karakter dat ik wel vind passen. Ik wil nog wat meer tekenen en alternatieven bedenken, voordat ik een beslissing neem.

‘Tama’ is overigens ook nog niet de officiĆ«le naam, maar ik vind het fijn om figuurtjes die ik teken meteen een naam te geven. ‘Tama’ komt van Tamagotchi, omdat het Silerna daaraan herinnerde. Ben je het met haar eens?

Bewaren

Yasumi
Ik ben Bozenka, anime fan in hart en nieren. Schrijven zit bij mij in het bloed. Het starten van dit blog bleek een uitstekend idee. Zo kan ik onder de naam 'Yasumi' naar hartenlust vertellen over anime en manga!
http://www.animeazing.nl

Wil je iets kwijt?

Top
%d bloggers liken dit:

Koekje erbij? Als je gebruik maakt van deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Yum! meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te maken. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten