You are here
Home > Site Updates > UPDATE | Snel, sneller, snelst!

UPDATE | Snel, sneller, snelst!

Vandaag heb ik alleen deze oninteressante blog over een update van de website. Nog erger: deze update is eigenlijk helemaal niet zo spannend. Het enige waar ik aan gewerkt heb is snelheid. Dat heeft bijna de hele dag geduurd. Als bezoeker zie jij daar niet veel van. Tenzij je opmerkt dat de site net wat vloeiender laadt dan gisteren. Heb je het in de gaten?

Op zich was de snelheid van Animeazing.nl in orde. Als je eenmaal op de site was en random rond klikte, ging dat vrijwel moeiteloos. Het probleem zat in het eerste keer laden van de homepage. Niet dat het traag was. Nee, dat viel wel mee. Maar toen ik er op ging letten merkte ik dat vooral de afbeeldingen minder vlot zichtbaar werden.

Dus maar even wat testjes uitvoeren. Daar kwamen inderdaad heel wat punten uit die verbeterd moesten worden. De technische praat laat ik achterwege, maar zo gezegd, zo gedaan. Het resultaat mag er zijn.

Toekomstige werkzaamheden

Er zit nog een grotere update in de pijplijn, die ik hopelijk binnenkort kan gaan uitvoeren. Die update gaat wel opvallen, dus ik wil er zeker van zijn dat het goed gaat. Maar ALS het lukt, dan zal ik zeker heel blij zijn. Veel ga ik er verder nog niet over zeggen. Verheug je je er alvast maar op 🙂

Animeazing.nl als proefkonijn

Je mag gerust weten dat ik bezig ben met een deelopleiding Multimediadesign & Communicatie. In deze opleiding komt van alles voorbij wat te maken heeft met het bouwen van een website en de communicatie via sociale media. Misschien heb ik het al een keer gezegd? Ik weet het niet meer.

Hoe dan ook. Eigenlijk is Animeazing.nl zeker sinds de verhuizing naar een eigen domein een proefkonijn geworden. Op deze manier kan ik mijn verworven kennis in de praktijk uittesten. Als daar een toffe website over anime uit komt, is dat toch het leukste wat er is, of niet??

In de huidige module van mijn opleiding ga ik dus leren hoe je om moet gaan met social media zoals Facebook en Twitter. Met die nieuwe kennis ga ik me de komende tijd meer en meer focussen op de promotie van Animeazing.nl.

Help jij mee als daar om wordt gevraagd? Ik zou het super fijn vinden \^o^/

work never ends
Ondertussen blijven we ook vrolijk doorgaan met bloggen!

Bewaren

Yasumi
Ik ben Bozenka, anime fan in hart en nieren. Schrijven zit bij mij in het bloed. Het starten van dit blog bleek een uitstekend idee. Zo kan ik onder de naam 'Yasumi' naar hartenlust vertellen over anime en manga!
http://www.animeazing.nl

Wil je iets kwijt?

Top
%d bloggers liken dit:

Koekje erbij? Als je gebruik maakt van deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Yum! meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te maken. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten