You are here
Home > Site Updates > UPDATE | Yasumi op vakantie

UPDATE | Yasumi op vakantie

Hoi allemaal, Yasumi hier~

Met dit korte berichtje wil ik jullie laten weten dat ik vanaf morgen drie weken vakantie neem van het bloggen. Daarvan ben ik twee weken niet in Nederland, dus dan kan en wil ik sowieso even niet aan Animeazing denken.

Vanaf 1 oktober ben ik weer helemaal terug!

Thuis en op mijn werk heb ik ook een drukke zomer achter de rug, waarbij ik deze website niet eens meereken. Nu de vakantiedrukte op mijn werk voorbij is, en het leven vormen aan begint te nemen, neem ik mijn kans om er even tussenuit te gaan. Geloof me, ik heb het nodig!

Op zaterdag 24 september zet ik weer voet op Nederlandse bodem, maar neem ik nog even de tijd om in stilte aan de website te werken. Zolang plaatst Silerna af en toe een leuke blog, dus Animeazing staat niet helemaal stil šŸ˜‰

Mijn blogs zullen vanaf 1 oktober weer regelmatig te lezen zijn. Dan kun je recensies verwachten van de anime die ik tijdens mijn vakantie gezien heb, en staat CAMERA JAPAN ook voor de deur. Heb jij hun programmering al gezien?

Jullie zien mij weer in oktober ^^

Bye bye~

Bewaren

Yasumi
Ik ben Bozenka, anime fan in hart en nieren. Schrijven zit bij mij in het bloed. Het starten van dit blog bleek een uitstekend idee. Zo kan ik onder de naam 'Yasumi' naar hartenlust vertellen over anime en manga!
http://www.animeazing.nl

Wil je iets kwijt?

Top
%d bloggers liken dit:

Koekje erbij? Als je gebruik maakt van deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Yum! meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te maken. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten