You are here
Home > Blog > Vraag anime aan op Netflix: mijn 3 aanbevolen titels!

Vraag anime aan op Netflix: mijn 3 aanbevolen titels!

Vraag anime aan op Netflix: mijn 3 aanbevolen titels

Wist je dat het mogelijk is om series en films aan te vragen op Netflix? Als wij als Nederlandse anime fans daar eens gebruik van maken, zou het helpen? Help mee en vraag anime aan op Netflix! (en laat mij even weten welke 3 jij hebt ingevoerd 😉 )

Inmiddels is het duidelijk dat Netflix bezig is aan een opmars als het gaat om anime. Natuurlijk valt er genoeg te wensen aan het aanbod, maar het begint er op te lijken. Ik zwijg maar over de vele aankondigingen van live action verfilmingen vanuit Hollywood. Ja, ook mijn wenkbrauwen staan in een diepe frons. We zullen zien, zal ik maar zeggen…

Jij en ik willen natuurlijk veel liever dat er meer anime aangeboden wordt in Nederland. En laat Netflix nou een functie hebben waarbij je verzoekjes mag indienen! Je kan drie aanbevolen titels invullen en dan die suggestie indienen.

Laten we nou als anime fans onder elkaar afspreken om massaal verzoekjes in gaan dienen. Het liefst natuurlijk series en films die nog niet op Crunchyroll, HiDive of een andere legale streamingdienst te vinden zijn. Uiteraard wil ik mijn 3 aanbevolen titels met jullie delen.

Aanbevolen titel 1: My Hero Academia

My Hero Academia heb ik nog niet gezien, maar staat heel hoog op mijn verlanglijst. De reden dat ik de serie nog niet gezien heb, is precies dat deze serie niet legaal in Nederland beschikbaar is. Terwijl de friggin serie op Crunchyroll staat. Licensing is stupid.

Ik heb nog geen tijd gehad om My Hero Academia te downloaden, maar als de serie niet heel gauw naar Nederland komt, haal ik het zelf wel!

Aanbevolen titel 2: Mob Psycho 100

De live action versie van deze serie staat al op Netflix, dus waar blijft de anime? One Punch Man is er al, dus ik vind dat deze er ook bij moet! Ik heb de serie nog niet gezien, maar als deze op Netflix komt ben ik er als de kippen bij.

Hetzelfde als met HeroAca: als dit niet gauw legaal beschikbaar komt in Nederland, ben ik bereid om de serie te downloaden.

Aanbevolen titel 3: March Comes in Like a Lion seizoen 2

Seizoen 2 van March Comes in Like a Lion heb ik al gezien (via download, ja!). Deze serie verdient in mijn ogen alle liefde en aangezien het eerste seizoen al op Netflix staat, moet seizoen 2 er ook komen! Je kunt hier lezen waarom ik zo verliefd ben op deze serie.

Vraag anime aan op Netflix aan voor meer aanbod!

Ik ben een groot voorstander voor legaal streamen van anime, maar ik weet ook hoe belabberd het aanbod is in Nederland. Daarom ben ik erg kritisch op de anime streamingindustrie en zal ook niet zeggen dat je moet stoppen met illegaal streamen of downloaden van anime. Erg hypocriet ook. Ik doe het soms ook nog!

Wel hoop ik dat je beseft dat het belangrijk is dat het geld bij de juiste mensen, de makers van anime, terecht komt. Een klein beetje is altijd nog beter dan helemaal niets. En weet je wat? Vraag maakt aanbod! Als er meer vraag is naar anime series, blijft er hoop dat er meer aanbod komt 😉

De pagina waarop je verzoekjes voor films en series kunt indienen, kan je hier vinden. Ik ben ook wel benieuwd welke anime jij graag zou willen zien op Netflix.

Laat een reactie achter met jouw 3 aanbevolen titels!

Bekijk hier de lijst met het aanbod op Netflix!

Volgende blog niet missen?

Volg Animeazing op Facebook of Twitter!

Yasumi
Ik ben Bozenka, anime fan in hart en nieren. Schrijven zit bij mij in het bloed. Het starten van dit blog bleek een uitstekend idee. Zo kan ik onder de naam 'Yasumi' naar hartenlust vertellen over anime en manga!
http://www.animeazing.nl

2 thoughts on “Vraag anime aan op Netflix: mijn 3 aanbevolen titels!

  1. Ik spam dat formulier echt om de week met een paar anime lol. Your Name, A silent Voice, Code Geass seizoen 2, Durararara seizoen 1 en ga zo maar door. My hero Academia en March comes in like a lion seizoen 2 heb ik ook al een keer aangevraagd. Tbh is het aantal anime dat ik er op wil hebben voor nu gewoon onrealistisch maar hey.

    Oh en ik hoop dat Netflix meer gelicende anime gaat simulcasten zoals ze met Violet Evergarden deden, het is vervelend om telkens zo lang te moeten wachten.

Wil je iets kwijt?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top
RSS
Facebook
Twitter
%d bloggers liken dit: