Vraag anime aan op Netflix: mijn 3 aanbevolen titels!

2 reacties

  1. Joël schreef:

    Ik spam dat formulier echt om de week met een paar anime lol. Your Name, A silent Voice, Code Geass seizoen 2, Durararara seizoen 1 en ga zo maar door. My hero Academia en March comes in like a lion seizoen 2 heb ik ook al een keer aangevraagd. Tbh is het aantal anime dat ik er op wil hebben voor nu gewoon onrealistisch maar hey.

    Oh en ik hoop dat Netflix meer gelicende anime gaat simulcasten zoals ze met Violet Evergarden deden, het is vervelend om telkens zo lang te moeten wachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: