Vraag anime aan op Netflix: mijn 3 aanbevolen titels!

2
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
YasumiJoël Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Joël
Gast
Joël

Ik spam dat formulier echt om de week met een paar anime lol. Your Name, A silent Voice, Code Geass seizoen 2, Durararara seizoen 1 en ga zo maar door. My hero Academia en March comes in like a lion seizoen 2 heb ik ook al een keer aangevraagd. Tbh is het aantal anime dat ik er op wil hebben voor nu gewoon onrealistisch maar hey.

Oh en ik hoop dat Netflix meer gelicende anime gaat simulcasten zoals ze met Violet Evergarden deden, het is vervelend om telkens zo lang te moeten wachten.

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?


%d bloggers liken dit: