Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

3 geweldige cadeautips voor de anime fan – 2021 editie

cadeautips voor anime fans

Het is herfst en de kruidnoten liggen al in de schappen. Knipper je ogen, en het is zo kerstmis. Je bent nu nog niet bezig met het inpakken van cadeaus. Maar aangezien de pakketdiensten het ongetwijfeld weer druk krijgen in december, doe je er goed aan nu hier al over na te denken! Wil je een cadeau geven aan een anime fan, maar weet je niet wat? In dit artikel heb ik cadeautips voor anime fans op een rij gezet!

Ik bén een anime fan en ik word altijd hebberig van de vele leuke merchandise die ze op conventies verkopen. Alleen… dit jaar zijn die conventies er niet. Daarom lijkt het mij juist leuk om nu anime merchandise cadeau te krijgen. Dat cadeau geven is voor mij nu een beetje lastig, want in mijn omgeving ken ik niemand die ik hiermee blij zou kunnen maken. Dus in plaats daarvan help ik jou met je zoektocht. Uit alle leuke dingen die ik ben tegengekomen, heb ik de leukste cadeautips op een rijtje gezet voor jou ter inspiratie.

Studio Ghibli postkaarten

Doe jij nog weleens kaarten op de post? Ik bijna niet meer, zeker niet wanneer ze mooie art hebben. Dan hou ik ze lekker zelf. Voor fans van Studio Ghibli kan ik deze collectible set met postkaarten aanraden. De kaarten bevatten afbeelden uit de beroemde films Spirited Away, Howl’s Moving Castle, Princess Mononokee en andere.

Dragon Ball manga box set

Iedereen kent Dragon Ball Z. Velen zijn ermee opgegroeid en is een serie die veel anime fans heeft gemaakt. Het is gebaseerd op een manga, en die begon met Dragon Ball. Daar is ook een anime van, maar die was niet in Nederland te zien helaas. Echte fans kennen de manga natuurlijk wel. Daarom kun je die vast blij maken met de complete Dragon Ball manga serie*. Deze manga box set ziet er mooi uit, en ik vind de prijs niet eens zo gek voor zo’n populaire klassieker.

Demon Slayer: Mugen Train

Na het succes van de film Demon Slayer Mugen Train kan ik mij niet voorstellen dat je hem niet zelf in huis wil hebben. Ik heb hem al hoor! De cover van deze limited edition is schitterend en gelukkig is er Engelse ondertiteling bij. CD Japan gebruik ik graag voor het importeren van cd’s, dvd’s of exclusieve items die je op weinig andere manieren kunt bemachtigen. Alles komt heel netjes ingepakt aan, waardoor ik ze ook zou aanraden voor het importeren van nendoroids o andere actiefiguren.

Importeren uit het buitenland

Let even op voordat je gaat. Als je op zoek gaat naar anime merchandise, kom je vaak uit op import uit het buitenland. Voor actiefiguren zoals Nendoroids raad ik je aan om niet te kopen via webshops zoals AliExpress. Ze zijn misschien veel goedkoper, maar de kans dat de kwaliteit niet goed is, is erg groot. Bovendien kan dit bootleg zijn – illegale verkoop van merchandise waarvoor je een licentie hoort te hebben.

De cadeautips hierboven komen allemaal van webshops die ik vertrouw, maar blijf ook opletten als je die websites gebruikt (Ik kijk naar jou, Bol.com…). Hou ook rekening met verzendkosten en tijd.

Alvast fijne feestdagen gewenst!

En dat was het! Ik hoop dat je wat hebt aan deze cadeautips. Weet dat het vooral gaat om het gebaar. Juist nu moet je je best doen om mensen te laten weten dat je aan ze denkt! Of heb je hier een cadeau voor jezelf gevonden? Dat mag natuurlijk ook 😉

Veel plezier met het cadeau geven <3


Dat was het weer!

Vond jij dit leuk? Het grootste compliment is een fooi! Deze website draait op passie en plezier, maar het onderhouden van een website kost geld. Dankzij jouw bijdrage kunnen we Animeazing.nl elke dag ietsje beter maken. Dankjewel o((>ω< ))o


Like onze Facebook pagina of volg ons Twitter.

Wil je nog iets kwijt? Reageer hier beneden!

Bozenka

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: