Wat geef je cadeau aan een anime fan?

Sinterklaas is weer in het land, en weet je waar het tijd voor is? Nee, geen verhitte discussies over het voor of tegen zijn van Zwarte Piet. Je hebt namelijk wel wat beters te doen dan ruzie zoeken. Er wordt natuurlijk met smart gewacht op de peper- en kruidnoten. De surprise moeten worden gemaakt en daar moet wat in. Maar wat geef je cadeau aan een anime fan? In dit artikel vind je de beste cadeautips. Ook geschikt voor kerst of verjaardagen!

Hopelijk ben je al lang begonnen aan het zoeken naar een cadeau, zeker als je online gaat bestellen. Want de bezorging van de pakketten kan een drama zijn. Vooral rond de feestdagen! Maar ik begrijp dat je op zoek bent naar een cadeau voor een anime fan en je kunt niets vinden. Anders had je niet dit artikel aangeklikt. Dan heb ik wel goed nieuws. Ik kan je daarbij helpen!

Dit artikel bevat allerlei tips voor het kopen van anime gerelateerde cadeaus. De tips zijn gebaseerd op mijn ervaring met webshops en wat ik leuk zou vinden om te krijgen. Ik ben namelijk een echte anime fan. Een tikkie persoonlijk, maar op die manier heb je er hopelijk veel aan ūüėČ

Oh ja, voordat ik verder ga: ik doe dit bijna nooit, maar dit blog bevat enkele gesponsorde links. Als je op de links klikt en besluit iets te kopen, draag je bij aan het onderhoud van mijn website. Het is een kleine moeite met een kleine bijdrage, maar mijn dank is reuze groot.

Cadeau tip #1: Pokémon Sword & Shield;

Als er al een Switch in huis is en je hebt iemand in het gezin die anime leuk vind, maak je diegene ontzettend blij met de nieuwe Pokémon Sword & Shield. Van wat ik gezien heb, lijkt het me een leuke en frisse Pokémon game.

Cadeau tip #2: Online manga tekencursus;

Weet je wat leuk is om te geven? Een manga tekencursus! EnChantalled geeft een hele leuke cursus waarin je chibi kunt leren tekenen. Chibi is één van de vele manga tekenstijlen, die je ook ziet in anime. De online cursus is nu in de aanbieding. Een hartstikke leuk en creatief cadeau om te geven.

Voor de manga tekenlessen kun je een tastbare cadeaubon kopen, zodat je die mooi in de schoen of onder de kerstboom kunt leggen.

Cadeau tip #3: de volledige Dragon Ball Z serie;

Via Bol.com kwam ik deze vette dvd box van Dragon Ball Z tegen. Als je voor de ontvanger van jouw cadeau veel geld over hebt, dan is dit een fantastisch cadeau om te geven. Mocht je denken, “OMG dat is wel heel erg duur”, hier verder zoeken naar Dragon Ball dvd’s en andere leuke spullen. Je maakt hier elke anime fan heel blij mee.

Cadeau’s uit het buitenland

Ik hou het bij bovenstaande drie tips, omdat het al zo moeilijk is om te kiezen. Er zijn nog verschillende webshops waar je anime gerelateerde producten kunt kopen zoals Special Edition. Het is tegenwoordig helemaal niet zo moeilijk om buiten conventies om merchandise te kopen in Nederland.

Toch kan het goed zijn om eens over de grenzen te kijken. Als je een verlanglijst hebt gekregen met titels die je in Nederlandse webshops niet kunt vinden, dan heb je veel kans dat je die daar wel vind. Hier een lijst met shops waar ik regelmatig iets bestel:

Fijne feestdagen gewenst!

Ik hoop dat je dankzij deze tips een leuk cadeau kunt vinden voor de anime fan in je familie, klas of op je werk. Of heb je hier een cadeau voor jezelf gevonden? Dat mag natuurlijk ook ūüėČ

In ieder geval wens ik je alvast hele gezellige feestdagen toe.


Like je dit?

Laat het ons weten! Dat kun je doen op verschillende manieren:

Laat je ook een reactie achter? Thanks!

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
Abonneren op

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?


%d bloggers liken dit: