You are here
Home > Redactiepraat > Weg, Blue Monday! 2017 wordt een goed jaar.

Weg, Blue Monday! 2017 wordt een goed jaar.

blue monday

Blue Monday? Dat is niks voor mij. Het jaar 2017 is drie weken verder, en weinig van mijn voornemens zijn nu al gehaald. Is dat iets om depri over te zijn? Nee! Je hebt nog 11 maanden en een beetje om eraan te werken. Ik ga mijn uitdagingen van dit jaar met opgeheven hoofd aan. Dat geldt voor Animeazing én andere projecten waar ik dit jaar aan wil werken.

Het idee van ‘Blue Monday’ is verzonnen door een psycholoog die kennelijk had uitgerekend dat op de derde maandag van januari mensen het meeste depri zijn. Als ik de afgelopen dagen naar buiten keek, werd ik inderdaad depri. Van het grijze, donkere weer. Als er hier nou net zo veel sneeuw viel als in sommige andere delen van het land, dan had ik er nog wat van kunnen maken door een sneeuwpop te bouwen of zo. De zomer en de vakanties lijken zo inderdaad ver!

Morgen is ook de dag waarop we ons collectief verzuchten over dat de goede voornemens voor het nieuwe jaar niet gehaald zijn. Uhm…. 2017 is nog maar drie weken oud. Wat wil je dan? Als je al je voornemens nu al had gehaald, wat moet je de rest van het jaar doen? En anders lag de lat veel te hoog. Je hebt nog tijd genoeg om wat aan je voornemens te doen. Dus kop op, en ga ervoor.

Falen heb je door, succes komt ongemerkt. Toch?

Dat ik tot nu toe tevreden kan zijn over Animeazing, heeft te maken met dat ik niet te ver vooruit kijk. Ik maak liever per week, of hooguit per maand een aantal doelen waarbij ik bepaal wat er moet gebeuren. Soms kan het gebeuren dat ik tussendoor iets regel wat ik vooraf nooit gepland had. Kimi No Na Wa is een grote hit in Japan, schreef ik in een opwelling. Het is de meest gelezen blog van 2016 en nu nog wordt deze dagelijks bekeken!

Succes kan dus wel degelijk uit de lucht vallen. Dat soort verrassingen geven mij motivatie om door te gaan. Net als reacties die onder blogs verschijnen, of een leuke interactie op Twitter.

beste blog animeazing

Het schrijven van blogs gebeurt bijna dagelijks, waardoor ik inmiddels heb geleerd om wat vooruit te werken. Op die manier heb ik ook altijd iets om te posten als ik op een bepaald moment geen inspiratie meer heb. Hard werken, maar vooral ook plezier hebben in wat ik doe, daar ga ik graag voor.

Ik doe het allemaal niet alleen!

Gelukkig heb ik nu inspiratie genoeg, en kan ik jullie verzekeren dat er heel wat leuke ideeën op de plank liggen. Daarvoor mijn grootste dank en een dikke knuffel aan Silerna, die altijd mijn steun en toeverlaat is. We steken elke dag wel de hoofden bij elkaar om leuke dingen te bedenken. Sommige van die gesprekken eindigen op het digitale papier in deze nieuwe rubriek, ‘Redactiepraat‘!

Bezoek ook eens Silerna’s eigen website!

Sinds deze maand schrijft Carlogandro wekelijks een blog voor Animeazing en daar ben ik ook ontzettend blij mee. Dit zorgt ervoor dat er gegarandeerd elke dag iets nieuws te lezen is.

Heb je Carlo’s eerste recensie over Yuri!!! on Ice al gelezen?

Blue Monday krijgt geen kans.

Met het nieuwe uiterlijk van Animeazing die afgelopen week is gerealiseerd, zijn is de website nu echt klaar voor 2017. Hopelijk voel jij je net zo gemotiveerd als ik!

Mocht je morgen toch last hebben van een dip? Neem dan eens de tijd om een anime te kijken, of lees een manga…en je geeft Blue Mondat niet eens een kans.

Tips vind je hier genoeg 😉

Bewaren

Yasumi
Ik ben Bozenka, anime fan in hart en nieren. Schrijven zit bij mij in het bloed. Het starten van dit blog bleek een uitstekend idee. Zo kan ik onder de naam 'Yasumi' naar hartenlust vertellen over anime en manga!
http://www.animeazing.nl

Wil je iets kwijt?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top
%d bloggers liken dit: